Nazomereditie Hoornsche Foodmarket

11-09-2015

HOORN – De tweede editie van de Hoornsche Foodmarket vindt plaats van vrijdag 11 t/m zondag 13 september a.s. in en om de hallen van de Oude Philipsfabriek aan de Holenweg in Hoorn. Het evenement wordt vrijdagavond om 17:00 uur feestelijk geopend. De twee dagen erop, begint het evenement om 12 uur.

De knelpunten van de drukbezochte vorige editie zijn opgepakt. Zo staan buiten de ruim twinitg foodtrucks veel ruimer opgesteld en zijn er meer parkeerplaatsen gecreëerd in de buurt van het evenement. Het is de organisatie gelukt om de entree gratis te houden.

Deze editie is een Lifestylemarket toegevoegd aan het evenement. Daar staan veertig kramen met een divers en creatief aanbod van mode, kunst vintage en duurzame, biologische producten van echte ambachtslieden. 

Ook is er een kinderhoek met verschillende activiteiten als schminken, knutselen, cupcakes versieren en een springkussen. Voor zowel volwassenen en kinderen kan er worden deelgenomen aan verschillende demonstraties en workshops.

Op het terrein treden lokale muzikanten op met hun eigen repertoire. Als de avond valt, wordt de muziek overgenomen door een DJ. Vervolgens blijven de foodtrucks geopend tot 23:00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.hoornschefoodmarket.nl