HoornGids.nl zoekt nieuwsgierige beheerder

02-11-2015

Al jaren lang is www.HoornGids.nl een begrip in Hoorn en omstreken. Met 14.500 berichten in het online-archief is het een groot geheugen voor Hoorn. De huidige makers van de site hebben het zeer druk met andere activiteiten en zijn op zoek naar opvolgers. Voor nieuwsgierige en daadkrachtige personen een unieke gelegenheid om dit mooie lokale nieuwsmedium voort te zetten.

Volg je het nieuws in Hoorn, heb je een journalistieke nieuwsgierigheid, ben je ook nog zakelijk ingesteld en zie je kansen? Dan is HoornGids.nl misschien wel de juiste uitdaging voor jou. Je komt weliswaar in een ‘gestreken bedje’ waar je direct mee aan de slag kan, maar het biedt voor creatieve mensen ook volop kansen en mogelijkheden. Op de redactie komt al heel veel informatie en nieuws binnen zodat de nieuwe beheerder direct aan de slag kan.

De techniek achter de site heeft zich al jarenlang bewezen, is eenvoudig en uitgebreid. Ook zijn er koppelingen met social media en mogelijkheden voor video’s en allerlei toepassingen. Uiteraard zorgen we voor een goede begeleiding van de nieuwe beheerder.

De huidige eigenaren van HoornGids.nl zoeken een oprechte opvolger die de site op een goede wijze wil uitbouwen. Belangstellenden kunnen contact opnemen via info@hoorngids.nl .