Food en Shoppen in Grote Kerk

06-11-2015

Zoals HoornGids in juni al meldde komt er eindelijk een nieuwe bestemming voor de Grote Kerk in Hoorn. Op 6 november heeft Fletcha Eventures een huurcontract getekend voor een periode van 5 jaar. Men gaat er vanaf 9 januari 2016 starten met twee verschillende concepten:  de Winterfoodmarket en het Wintershoppen.

 

In een bericht maakt het bedrijf het volgende nu bekend:

 

Wij maken werk van de Grote Kerk
“Voor Hoorn/ West-Friesland door Hoorn/West-Friesland”

Hoorn - Met trots kunnen wij bekendmaken dat wij van Fletcha Eventures vandaag, met onze nieuwe De Grote Kerk B.V., hebben getekend voor de huur van de Grote Kerk op het Kerkplein in Hoorn voor een periode van 5 jaar. Wij gaan vanaf vandaag dan ook starten met ons nieuwe concept “Wij maken werk van de Grote Kerk”. Wij van Fletcha Eventures hebben een droom, een droom waar de Grote Kerk lee...ft. Een Grote Kerk waar zowel lokale ondernemers als bewoners van Hoorn/West-Friesland zich thuis voelen, een Grote Kerk waar retailers, horecaondernemers en bewoners baat bij hebben. In onze droom is de Grote Kerk het kloppend hart van Hoorn/West-Friesland.

Onze droom is gebaseerd op de volgende vier pillaren; Foodmarket, Business, Shopping en Events.

Vanaf 9 januari 2016 gaan wij starten met onze droom doormiddel van twee verschillende concepten de Winterfoodmarket en het Wintershoppen. De Winterfoodmarket en het Wintershoppen zullen vanaf 9 januari t/m 28 februari elke vrijdag, zaterdag en zondag open zijn van 10.00 tot 22.00 uur.
Het eerste weekend van maart zal in het teken staan van het Wijnfestival Hoorn. Gezamenlijk zullen wij deze drie concepten onder de naam Winter in Hoorn promoten.

De invulling van deze concepten houden wij op dit moment nog even geheim. Omdat wij in onze droom het hart van Hoorn/West-Friesland willen zijn, bieden wij ondernemers en bewoners de kans om mee te denken met ons initiatief. Voor informatie en contactgegevens kunt u terecht op


Reacties
Reactie: (Jan de vries)
23-11-2015, 06:05
Moet de groenteman heel wat groente verkopen voor hij zijn stalhuur er uit heeft. Ruim 200 euro per weekend.

Reactie: (lineke van den broek)
20-11-2015, 14:27
Hopelijk gaan jullie iets doen aan mijn wens om in de oude binnenstad een goede groentewinkel te openen. Voorbeelden in Medemblik en Bergen. Er is nu een bakker gekomen. Fantastisch! Nu de goede groentewinkel nog!!!!

Reactie: (jan de vries)
7-11-2015, 16:55
Ben benieuwd hoe ze dat met parkeren gaan regelen. Lijkt me behoorlijk in strijd met een autoluwe binnenstad.

Reactie: (Jean-marc)
6-11-2015, 22:46
Sorry dat ik vanmorgen door jullie foto fietste. Super leuk en goed te zien dat er steeds meer ontplooiingen zijn in onze mooie stad. Heel erg benieuwd wat jullie hier gaan neerzetten. Heel veel succes en maak er iets moois van!

Reactie: (Diny)
6-11-2015, 18:48
Een fjne aanwinst voor Hoorn. Ben reuze nieuwsgierig wat er zoal te Koop en te doen is.