5 jaar Timboektoe, dat schept een speciale band !

29-01-2016

In 2011 gingen Gerard Breed  en de heren Jan en Danny schouten om tafel om een nieuwe Hoornse band op te richten. Al snel sloot ook Theo van Ingen aan om de zang en 2e gitaar voor zijn rekening te nemen. Ook toetsenist Patrick haakte aan met als gevolg dat nu 5 jaar later de band staat als een huis en in flink wat zalen al heeft huisgehouden.

 

Het eerste optreden destijds was op het mooie podium in Het Huis Verloren en al snel bleek dat de mannen elkaar muzikaal gevonden hadden. Ondertussen een breed repertoire met hits van “toen en nu”. Avondvullend en vooral herkenbare krakers passeren tijdens een optreden de revue. Dat de band muzikaal enorm is gegroeid blijkt wel uit het feit dat ieder optreden weer een succes is!

 

Kortom, de heren hebben elkaar dus echt gevonden en dat schept een band! En wat voor één. Inmiddels staat gepland dat dit muzikaal gevierd gaat worden met een mooi optreden op de planken van daar waar het destijds begon. t.w. op ZATERDAG 13 FEBRUARI aanstaande, in dus zaal  HET HUIS VERLOREN. Enthousiast als ze zijn, verwachten ze een grote maar vooral gezellige opkomst om deze mijlpaal te grondvesten! GEWELDIG ALS JIJ ER OOK BENT, DAT SCHEPT TOCH EEN MUZIKALE BAND !

Timboektoe band Timboektoe band

Reacties
Reactie: (timboektoeband)
4-2-2016, 14:56
He Rob, Uiteraard jammer maar we begrijpen dat je eigen optreden voor gaat. succes en tot bij ons volgende jubileum! De Timboektoe- mannen

Reactie: (Rob van Enkhuizen)
31-1-2016, 03:39
Ik kan helaas niet bij jullie jubileum zijn mannen, omdat ik zelf moet optreden.Maar.. ik zou zeggen gefeliciteerd met deze mijlpaal, en doe er nog een flink aantal jaren bij. Greetz: RobbieRob.