Concert Regionaal Orkestproject van muziekschool Boedijn op 13 februari in de Oosterkerk

01-02-2016

Muziekschool Gerard Boedijn heeft ook dit jaar weer een groot symfonie orkest geformeerd bestaande uit gevorderde orkestmuzikanten uit de regio West-Friesland. Dit jaar wordt o.a. een musicalhit en zelfs een rockklassieker uitgevoerd door het orkest. 
Onder de enthousiaste leiding van Berna van der Hulst is er 6 weken lang hard gewerkt aan een divers repertoire, dat zaterdag 13 februari in de Oosterkerk ten gehore wordt gebracht.

 

Zo worden de stukken “Mars” en “Jupiter” uit The Planets (Holst) gespeeld;  1th Movement uit “Symphony no. 9” (Dvorák) en In the Hall of the Mountain King uit “Peer Gynt” (Grieg).

Maar daarnaast ook een selectie from “Cats” the musical van A. Lloyd Webber en  de rockklassieker “Bohemian Rhapsody” van Queen. A capellagroep The Moonliners uit Wognum doet een spetterende vocale bijdrage aan het geheel.
Kortom: Een gevarieerd concert dat ook geschikt is voor kinderen.

 

Het concert begint om 20.00 uur. Toegangsprijs is 10 Euro. De toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis. Kaartverkoop is op de avond zelf, aan de zaal van de Oosterkerk.

Regio orkest 2015 Regio orkest 2015