Daar zit een luchtje aan

02-02-2016

Er zit een luchtje aan de toneelgroep VEEL Theater. Evelyn Stuijfbergen en Elly Godijn hebben er hun handen vol aan.

“Het ligt niet aan mij en mijn strijdlustige bediende Albert. Ik wijs de vinger terecht naar de hotelgasten,” aldus de manager van het enigszins vervallen hotel ‘De Waterlelie’.

Het hotel zit vol muzikanten en een bont gezelschap aan gasten. Neem nu dokter Garfield in een discreet onderonsje met zijn receptioniste Michele. Alles gaat goed, totdat hij zijn vrouw tegenkomt in het hotel. “Wat doe jij hier?” Zij valt in, als harpspeelster, voor een zieke muzikant in het orkest van het jaarlijkse muziekfestival in het dorp. Het slechte registratiesysteem van de door parfum geobsedeerde manager resulteert in een hectische avond voor de hotelgasten. Persoonsverwisselingen, heftige confrontaties, misverstanden, muziekinstrumenten en een dronken hotelgast “Mag ik nog een sherry?” met haar zus weten de boel flink op zijn kop te zetten. Dan is er nog het gelukkige jonge bruidspaar. “Sex? Hik. Hik.” Weten zij elkaar in deze chaos nog te vinden?

Gelukkig is er altijd tijd voor een kopje koffie.

 

DAAR ZIT EEN LUCHTJE AAN van Anthony Marriott is een klucht met vooral veel deuren! Een avondje lachen met de hotelbrigade, de doktersafdeling, ‘The happy couple’ en de twee zussen.   

 

SPEELDATUM

19 en 20 februari, 20.30 uur in Pakhuis Hoorn. Reserveren www.pakhuishoorn.nl (http://www.pakhuishoorn.nl)

11 en 12 maart, 20.00 uur in Wijkcentrum Kersenboogerd. Reserveren www.veeltheater.nl (http://www.veeltheater.nl)

Daar zit een luchtje aan 1 Daar zit een luchtje aan 1