Bibliotheek Hoorn scoort 8,1 bij klanttevredenheidsonderzoek!

Een fantastisch cijfer dat boven het landelijk gemiddelde ligt.

In november 2015  hebben wij onderzoek gedaan naar de klanttevredenheid van Bibliotheek Hoorn. Leden en bezoekers zijn digitaal benaderd via de nieuwsbrief en via e-mail, en ook hebben we mensen in onze vestigingen uitgenodigd om de enquête in te vullen. De mening van onze klanten is heel belangrijk voor ons. Daarom zijn we blij dat maar liefst 1.086 mensen de vragenlijst hebben ingevuld. Een goed resultaat!

 

Onze klanten zijn erg positief over Bibliotheek Hoorn en geven ons een rapportcijfer van 8,1. Een fantastisch cijfer dat boven het landelijk gemiddelde ligt. Daar zijn wij heel blij mee en erg trots op! Het personeel en de communicatie krijgen de hoogste beoordeling en ook de collectie wordt bovengemiddeld beoordeeld. 
Bovendien scoren we wederom hoger  dan in het vorige onderzoek uit 2011. Toen gaf het publiek ons een 7,9. In de enquête waren vragen te lezen als: “Hoe kunnen wij onze dienstverlening verbeteren?” en “Wat vindt u belangrijk en waar bent u tevreden over?”

Met de antwoorden op deze vragen gaan wij de komende tijd aan de slag.  Er zijn ook  duidelijke verbeterpunten genoemd in het onderzoek zoals  de geluidsoverlast in het Leescafé en de beperkte openingstijden. Ook hier gaan we iets mee doen.

 

In het onderzoek zijn een aantal onderwerpen aan bod gekomen. De resultaten op deze onderwerpen worden toegelicht op onze website.

 

Om het succes van het klanttevredenheidsonderzoek met u te vieren, en om onze klanten en bezoekers te bedanken voor hun deelname en vertrouwen in ons, schenken wij in de week van dinsdag 9  februari tot en met zaterdag 13 februari gratis koffie en thee in al onze vestigingen.  Hierbij nodigen wij u van harte uit!

Bibliotheek Hoorn Bibliotheek Hoorn

Reacties
Reactie: (T.Wijnker)
7-2-2016, 21:21
Eens, als nu ook de printers en computers nog zouden werken. Printers doen het vaak niet, waardoor ik bij 2 of meer vestigingen langs moet om 1 belangrijk stuk te printen