Merk Het Communicatie en ProeVkantoor steunen Inloophuis Pisa

05-02-2016

Merk Het Communicatie en ProeVkantoor hebben de krachten gebundeld om Inloophuis Pisa te voorzien van de zo broodnodige nieuwe folders. Op 5 februari jl. kwam Vanessa Van Luxemburg, directeur van Merk Het, hoogstpersoonlijk de folders brengen.

 

Het werd een aangenaam treffen, want het voltallige bestuur was aanwezig en zo konden deze twee mooie, maatschappelijk betrokken bedrijven -via Vanessa van Luxemburg- in het zonnetje worden gezet!

Binnen het bestuur was de blijdschap met de twee dozen vol nieuwe folders groot. ‘De folders waren helemaal op’, aldus coördinator Wiek Luza. ’En dat is een enorm gemis tijdens activiteiten en presentaties.’ Vooral ook enthousiaste kreten over het fraaie uiterlijk van de nieuwe folder. Kortom, een heel  blij bestuur!

 

Merk Het Communicatie

Merk Het communicatie onderscheidt zich door haar sterke merk-identificatie. Haar doelgroepdenken en haar totale betrokkenheid bij de klant en het product. Bij Merk Het kunt u terecht voor alle facetten van een mediacampagne strategie en advies. Meer weten? www.merkhet.nl

 

ProeVkantoor

ProeVkantoor biedt verse, veilige en betaalbare groenten en fruit van lokale kwekers in boxen die  wekelijks in Westfriesland worden bezorgd. Met ProeVkantoor kiest u bewust voor smaakvolle, gezonde voeding uit een duurzame landbouw en een eerlijke economie. ProeVkantoor biedt bovendien een keur aan aantrekkelijke en originele abonnementen. Kijk voor de mogelijkheden op: www.proevkantoor.nl

 

Inloophuis Pisa

Inloophuis Pisa zet zich in voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Want kanker heb je niet alleen. Bij Inloophuis Pisa kun je iedere dag, zonder afspraak, binnenlopen voor een gesprek en een kop koffie. Daarnaast worden er veel verschillende activiteiten georganiseerd; elke 14 dagen een kindermiddag, groepsbijeenkomsten voor partners en nabestaanden, Chill@Pisa voor 12 tot 18 jarigen en een bijeenkomst voor jong volwassenen tussen 18 en 30 jaar.

Naast lotgenotencontact biedt Pisa allerlei ontspannende en creatieve activiteiten, zoals massage, yoga, een creatief atelier, een zangkoor en een theatergroep. Allemaal bedoeld als steuntje in de rug bij het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Meer weten? Kijk eens op www.inloophuispisa.nl (http://www.inloophuispisa.nl)

Blij met de folders Blij met de folders