Een Valentijnsdag om nooit te vergeten…

08-02-2016

Valentijnsdag in het Westfries Museum krijgt een muzikaal tintje, op zondag 14 februari verzorgt Ensemble Excelsior twee hartverwarmende concerten. Om 14.30 - 15.00 uur en om 15.30 - 16.00 uur klinken lieflijke klanken op vanuit de schutterijzaal van het Westfries Museum, Roode steen 1 in Hoorn. Bij de toegangsprijs van het Westfries Museum is een concertbezoek inbegrepen.

 

Het Ensemble Excelsior is een zogenaamd dubbel blaaskwintet en bestaat uit professionele musici en goede amateurs uit Midden Nederland. Een dubbel blaaskwintet is samengesteld uit twee klarinetten, twee hobo’s, twee fagotten, twee hoorns en twee fluiten.

Onder de bezielende leiding van Herman Draaisma, klarinettist van het Nederlands Philharmonisch Orkest, is het ensemble in staat om werken uit te voeren van klassieke tot hedendaagse componisten. 

 

Voor dit Valentijnsconcert heeft Ensemble Excelsior haar repertoire afgestemd op de liefdevolle gelegenheid. Dompel u onder in de hartverwarmende klanken die het Ensemble laat horen, en geniet, samen met de mensen die uw hart sneller doen slaan.

 

U bent van harte welkom!

Concert WFM Concert WFM