Foodfestival en lifestylemarket met Pasen

08-02-2016

‘Het eerste en grootste foodfestival van Noord Holland Noord keert terug!’       

In het paasweekend wordt de derde editie van de Hoornsche Foodmarket gehouden, mét indoor lifestylemarket. Op zaterdag 26 maart a.s ben je welkom vanaf 15.00 uur en op Eerste en Tweede Paasdag ( zondag 27 maart en maandag 28 maart a.s.) start het evenement al om 11:00 uur.

Het is de allerlaatste keer dat de Hoornsche Foodmarket plaatsvindt op het Philipsterrein in Hoorn. Binnenkort gaat het pand deels plaatsmaken voor woningbouw en andere plannen. Voor velen zal dit de laatste kans zijn hier nog eens rond te lopen. Reden genoeg voor extra spektakel dus. Er zijn optredens van muzikanten en er is straattheater. De kinderen kunnen zich vergapen aan het werk van de ballonkunstenaars, zich uitleven op springkussens en een klimwand én paaseieren zoeken.

Food
Net als tijdens de vorige editie kun je deze keer rekenen op een enorm aantal foodtrucks. Er is voor iedereen wat smakelijks. Heerlijke Spaanse tappas, Surinaams van Moksi Lobi, streetfood uit Thailand, Franse taarten en toetjes, Amerikaanse barbecuegerechten en een mobiele wijnbar met Portugese wijnen. En dan is dit nog maar het topje van de ijsberg!

Lifestyle
De lifestylemarket bestaat inmiddels uit meer dan zestig kramen. Het aanbod is groot en gevarieerd met mode, kunst, duurzame, biologische producten, vintage en producten van echte ambachtslieden. Zowel volwassenen als kinderen kunnen deelnemen aan verschillende workshops van kunstenaars en ambachtslieden.

Fun
Met de foodmarket en de lifestylemarkt zou je zeggen dat er al genoeg te zien en te doen is. Wij bieden graag wat extra’s. Lokale muzikanten treden op met een gevarieerd repertoire. Als de avond valt nemen bekende artiesten het podium over en gaan de voetjes van de vloer. Dansen, eten en genieten tot 23.00 uur. Alle zintuigen komen aan bod tijdens de Hoornsche Foodmarket. Onze regio op zijn paasbest! Kom je ook?

Voor leuke nieuwtjes, aankondigingen van de muzikanten en de laatste info volg je de Facebookpagina van de Hoornschefoodmarket.

Foodmarket Foodmarket