Bezoek van Amerikaanse cruisegasten bij u thuis?

11-02-2016

Voor met name een zestal namiddagen in de periode tussen medio maart en medio mei, zoekt Hoorn Events nog enthousiastelingen die het leuk vinden om cruisegasten te ontvangen thuis. Hoorn Events, die excursies verzorgt voor toeristische groepen in Hoorn, doet deze oproep speciaal aan mensen die in het centrum of de haven van Hoorn wonen.
 

Het concept van de ‘home hosted coffee and tea visits’ is een groot succes sinds enkele jaren. In samenwerking met tientallen huisadressen krijgt Hoorn Events het elk jaar weer voor elkaar om in totaal ca. 7000 gasten te herbergen voor een uurtje huisbezoek. Met name voor de namiddagen is nog volop ruimte voor mensen die het leuk vinden in contact te komen met deze toeristische bezoekers.

 

Van Loon, eigenaar van Events Holland, licht toe: “De gasten die per rivercruise schip naar Hoorn komen, benoemen hun uurtje huisbezoek bij de Horinezen veelal als de ‘highlight of the cruise’.” Hij vervolgt: “Hoorn wordt aangedaan als onderdeel van de Tulip and Windmill Cruise. Hoorn vindt men geweldig vanwege de compacte binnenstad, de prachtige historische haven en het veelvoud aan monumenten. Maar bovenal houdt men in Hoorn van de gastvrijheid.” De gastadressen die reeds samenwerken met Hoorn Events, hebben er veel plezier van. Sommigen onderhouden nog steeds contact met de gasten die op bezoek kwamen.

 

Concreet doet Hoorn Events een oproep voor adressen die in de namiddag, tussen ca. 15:30 uur en 16:30 uur, bereid zijn om een groepje rivercruise gasten thuis te ontvangen en onder het genot van een kop koffie of thee met gebak kennis te maken. Er zijn zes data beschikbaar voor deze ontvangsten. Voor de informatiebrief en een inschrijfformulier, kunt u contact opnemen met Jeroen Meissen van Events Holland via 0229 216 527 of jeroen@eventsholland.nl (mailto:jeroen@eventsholland.nl)

Events Holland Events Holland