Uitreiking The Oscars® 2016 exclusief live te zien bij Vue

Live stream in Hoorn, Eindhoven, Hilversum en Kerkrade

Bioscoopexploitant Vue heeft de exclusieve rechten om in de nacht van 28 op 29 februari live de Oscaruitreiking 2016 uit te zenden op het grote doek. De live stream begint om 01:00 uur en zal plaatsvinden in Eindhoven, Hilversum, Hoorn en Kerkrade. Na de uitreiking wordt er ontbijt geserveerd. Dit ontbijtarrangement kost 10 euro en is vanaf vandaag verkrijgbaar via www.vuecinemas.nl (http://www.vuecinemas.nl).

 

Deze Oscarnacht staat geheel in het teken van ‘Comfy Glamour’. De rode loper wordt uitgerold en de bezoekers ontvangen, geheel in de stijl van ‘glamour’, bij aankomst een glas champagne. Daarnaast zal de zaal met kussens en dekens gevuld zijn om de nacht ‘Comfy’ door te komen. Na de uitreiking wordt er ontbijt geserveerd in de bioscoop. Kaarten voor dit ontbijtarrangement zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor 10 euro via www.vuecinemas.nl (http://www.vuecinemas.nl).

De nacht zal tevens in het teken staan van Stiching Bio. Vue draagt het vakantiepark, dat zich inzet voor gezinnen met een ernstig gehandicapt kind, een warm hart toe en zal deze nacht het bioscooppubliek de mogelijkheid geven om het Bio Vakantieoord te steunen.

 

Over Bio
Het Bio Vakantieoord, dat in 1927 werd opgericht door de Nederlandse bioscoopbond, kreeg naamsbekendheid en inkomsten door filmpjes en collectebussen in de bioscoop. In 2002 verdwenen de filmpjes en collectebussen uit de bioscoop en raakte het Vakantieoord wat in de vergetelheid. Sinds 2015 is het Bio Vakantieoord met nieuwe commercials weer helemaal terug in de bioscoop en kan de bioscoopbezoeker per sms het Bio Vakantieoord steunen. Vanaf heden  kan dit ook via de Bio doneerbutton op www.vuecinames.nl (http://www.vuecinames.nl).

 

Over Vue
Vue, voorheen JT Bioscopen, is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen. De bioscoopketen transformeert alle theaters in 2016 naar Vue. De bioscopen zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

The Oscars The Oscars
jt wordt vue jt wordt vue