Start huiskamertoneel seizoen in Huis Verloren

28-04-2016

VEEL Theater start woensdag 11 mei met het huiskamertoneel seizoen in ‘Huis Verloren’. Aanvang 20.00 uur en na afloop (circa 21.30 uur) blijft de bar nog even open voor een gezellige nazit.

 

HET GROENE GRAS VAN DE BUURVROUW gaat over drie buurvrouwen en een verjaardagsvisite. De man van de jarige Anna is er nog steeds niet, hij moet overwerken. Anna laat niets merken en blijft in haar rol van de perfecte buurvrouw. Weet zij dit vol te houden? Of komen langzaam maar zeker de eerste barsten in haar masker? Nerveuze schrijver Sonja wordt al rood als ze het over haar uitgever heeft. Waarom belt hij niet? Dan is er nog Margriet, de vrolijke en enthousiaste spring in het veld. Zij heeft overal een oplossing voor en is de BFF van Anna, of toch niet? 

’Het groene gras van de buurvrouw’, brengt op een humoristische wijze de dagelijkse beslommeringen naar voren van deze drie uiteenlopende type vrouwen. 

 

WISSELENDE CAST

Bijzonder aan dit project is dat de cast wisselt. Zes vrouwen nemen drie rollen voor hun rekening. Tanya Hartman Kok, Anja Geenen, Margriet van Dijk, Evelien van Noort, Marja Dekker en Ditty Drenth. Iedere voorstelling een andere setting en een andere energie.

 

SCRIPT EN REGIE

VEEL Theater staat voor Evelyn Stuijfbergen en Elly Godijn en de dames hebben alle facetten in eigen hand. Voor dit project is Godijn verantwoordelijk voor het zelfgeschreven script en de regie en Stuijfbergen voor de visagie.

 

HUISKAMER OMTOVEREN TOT THEATER

Het huiskamertoneel geeft voorstellingen bij de mensen thuis, op een bedrijfsfeestje, in de recreatiezaal of bijvoorbeeld in de kantine van een sportclub. VEEL is mogelijk. Wordt jouw woonkamer binnenkort omgetoverd tot heus theater?

 

RESERVEREN/INFORMATIE

Reserveren via info@veeltheater.nl (mailto:info@veeltheater.nl) en voor meer informatie: www.veeltheater.nl (http://www.veeltheater.nl)

 

veeltheater (1) veeltheater (1)
HuisVeloren HuisVeloren
DittyEvelienTanya DittyEvelienTanya
WijZoekenEenMan.def WijZoekenEenMan.def