13 en 14 mei programma Manifesto

03-05-2016

Vrijdag 13 mei  
Club Festo (fris 10-14 jaar)
Het leukste feest voor alle jongeren uit Hoorn van 10 t/m 14 jaar . Het feest duurt van 19.30 uur  tot 22.00 uur en de organisatie is in handen van het  Kinderwerk van Stichting Netwerk. Thema deze keer Club Festo Fever!   Het is het laatste frisfeest voor de zomerstop!
 
Vrijdag 13 mei 2016
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 19:30 – 22:00 uur
Entree: € 2,00
Verdere info en tickets via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)


Zaterdag 14 mei  
Van Huys Uit + support Shalisa van der Laan
Sterke meezingers, frisse popballads en vooral een hechte vriendschap vormen de basis van de nieuwe Nederpop band Van Huys Uit. Een aantal jaar geleden vonden de  Alkmaarse vrienden Angelo, Raoul, Pim, Pieter en Sander het tijd om iets met hun voorliefde te doen voor het Nederlandse repertoire. Zo werd Van Huys Uitgeboren.

In 2015 is Van Huys Uit tweede geworden in de strijd om de 100%NL Award “Doorbraak van het Jaar”. Daarnaast zijn ze dagelijks te horen op de landelijke radio met onder andere hun single “Pluk de Dag” en de meest recente single “Waar We Staan”. Het grote publiek zal deze vrienden kennen van hun bewerking op Ed Sheeran’s “Thinking Out Loud” die ze live hebben gespeeld bij Radio538 en sindsdien voor flink wat aandacht heeft gezorgd. Uiteindelijk hebben ze deze single genaamd “Dit Moet Wel Liefde Zijn” met toestemming van Ed Sheeran uitgebracht onder hun eigen label.

Frontman Angelo is de energieke leadzanger met een karakteristieke stem die wordt aangevuld door de meerstemmigheid van de overige bandleden. Het geluid van de band wordt gekenmerkt door een stevige ritmesectie, een nostalgische Hammond en een herkenbaar gitaargeluid. Dit maakt Van Huys Uit tot een frisse nieuwkomer in het Nederpop genre.   
Het voorprogramma zal verzorgt worden door Shalisa van der Laan. (deelneemster TVOH kids en winnares van het Junior Songfestival).
 
Zaterdag 14 mei 2016
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 21:00 – 2:00 uur
Entree: € 10 (v.v.k.) / Deur € 12,50
Verdere info en tickets via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)

Manifesto logo Manifesto logo