Always Forward Vastenburg jeugdtoernooi 2016

04-05-2016

Op zaterdag 21 en zondag 22 mei organiseert Always Forward het jaarlijkse Vastenburg jeugdtoernooi. Een weekend vol voetbalspektakel waar meer dan 1500 kinderen:    Kabouters, Mini’s, F, E en D-pupillen hun talent op het Sportcomplex te laten zien.

Zaterdagochtend vroeg trappen de E-pupillen af met hun 7-tegen-7 toernooi, waarna ’s middags de F-pupillen de strijd aangaan. Op zondag starten de Kabouters en Mini-pupillen met een 4-tegen-4 toernooi. Het is een genot om het vrije voetbal van de allerkleinsten te zien. Ook de D-pupillen zullen op zondag hun talent tonen. De E-top zal het toernooi afsluiten met voetbal op hoog niveau. Dat blijkt ook uit eerdere winnaars als Vitesse’22, AFC Amsterdam en vorig jaar HV Veerhuys.

Dit jaar nemen de meiden voor het eerst niet deel aan het Vastenburg toernooi. De meidentak bij Always Forward is zo gegroeid, dat zij een week later, op 28 mei een eigen meidentoernooi kunnen spelen. Naast de spannende voetbalwedstrijden zullen er diverse andere activiteiten plaats vinden, zoals een speciale ‘lob-challenge’.

De jeugdcommissie is weer trots op dit voetbalfeest. Dankzij hoofdsponsor Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud en diverse andere sponsors beloven het weer twee fantastische voetbaldagen te worden. U bent dan ook van harte welkom om de vele wedstrijden op ons complex te aanschouwen.

Always Forward Always Forward
Trouwe sponsor Trouwe sponsor
Vastenburg Schoonmaak en Onderhoud Vastenburg Schoonmaak en Onderhoud