Theatergroep Poolse Vis organiseert een vakantietheaterweek

05-05-2016

Theatergroep Poolse Vis organiseert met camping Le Douvet in Suris (in de Charente) een zomervakantietheaterweek in Frankrijk van 3 tot 10 juli! Heb jij zin om binnen dezelfde week èn vakantie èn theater te maken met Poolse Vis? Geef je dan nu op!

Bij camping Le Douvet, te midden van de geiten, ganzen, paarden en natuur maakt Poolse Vis met maximaal 10 deelnemers (min. leeftijd 14 jr.) binnen een week een theatervoorstelling. De omgeving biedt daarnaast mogelijkheden om lekker te zwemmen, wandelen fietsen en nietsen. Wil jij een combinatie van vakantie en theater, kom dan met je sleurhut, woonauto of kampeertent naar Le Douvet.

De prijs van de week bedraagt €450,-. Binnen dit bedrag is het volgende inbegrepen: ontbijt, lunch en diner (met streek- en zelfgeproduceerde producten), koffie/thee, 7 campingnachten met eigen tent, camper of caravan, een week lang theater maken met twee Poolse Vissen met als finale een geweldig optreden voor publiek. Zelf regelen: vervoer (er bestaat een carpoolmogelijkheid).

Data: van 3 tot 10 juli 2016
Kosten: €450,-
Aanmeldingen en meer info: educatie@poolsevis.nl  (mailto:educatie@poolsevis.nl )                                                   

Busje (1) Busje (1)
Poolse Vis Poolse Vis