Dé Markt voor zwangeren en jonge gezinnen

Op 21 mei in het Westfriesgasthuis

Het Westfriesgasthuis, Centrum voor Jeugd en Gezin en kraamzorgorganisaties De Kraamvogel, Kraamzus, Omring Kraamzorg en Kraamburo10.nl verzorgen op zaterdag 21 mei van 10.00 tot 15.00 uur een informatiemarkt rondom zwangerschap en geboorte. De markt vindt plaats in het Westfriesgasthuis en is speciaal bestemd voor zwangeren en jonge gezinnen.

 

Informatie en ontspanning

Aan de markt doen verschillende organisaties mee. Zo zijn er verloskundigen, echoscopisten en lactatiekundingen aanwezig. Er is informatie te vinden over kraamzorg, zwangerschapscursussen, kinderopvang, babymassage en ouder en kind zwemmen. Ook kun je inspiratie opdoen voor kraamtraktaties en -cadeaus, geboortekaartjes, geboortefotografie en nog veel meer! Voor de kinderen is er een speelhoek en de gelegenheid om een sprookjesfiguur te ontmoeten.

 

Rondleiding kraamsuites

Daarnaast zijn er rondleidingen in het Centrum voor Geboortezorg aan de Maelsonstraat 9 en in het Westfriesgasthuis. Daar kun je de nieuwe kraamsuites bekijken. Met warme kleuren, een moderne inrichting en alle medische apparatuur binnen handbereik. Maak ook kennis met de nieuwe manier van verplegen. Waarbij moeder en kind bij elkaar blijven in de suite en ook de partner kan blijven slapen.

 

Kortom: er is genoeg te doen en te zien op “Dé markt voor zwangeren en jonge gezinnen”. Je bent van harte uitgenodigd. De toegang is gratis en je hoeft je niet aan te melden.

WestFries Gasthuis WestFries Gasthuis