BBQ-Festival op 28 mei op het Philipsterrein in Hoorn

18-05-2016

Op zaterdag 28 mei wordt de eerste editie van BBQ-festival Woest gehouden. Het evenement start om 14:00 uur en is binnen en buiten op het terrein van de Philipsfabriek op de Holenweg. In de avond gaat het festival verder in de fabriekshal en gaan de voetjes van de vloer.

Foodtrucks & beergarten

Je kunt rekenen op de beste foodtrucks van het land. Natuurlijk met de nadruk op BBQ. Daarnaast hebben we ook vegetarische kramen en bijvoorbeeld ook smoothies, ijs, falafel en salade. Ook is er een beergarten met heerlijke speciaalbieren op de tap.

Muziek en Zeskamp
Naast gezellig eten en drinken zijn er ook genoeg andere activiteiten te doen. Zo kan je spijkerbroek hangen, rijden op een rodeostier en touwtrekken tegen andere bezoekers. De hele dag worden de leukste hits uit de 80’s  en 90’s gedraaid. Ook is er een hoek waar de Champions League-finale wordt uitgezonden. Voor de kinderen is er een springkussen.

Verdere info
Het festival is zaterdag 28 mei van 14.00 tot 01.00 uur. Parkeren in de buurt is gratis. Entree van het evenement is gratis tot 19:30 (daarna €5). Ook op vrijdag 27 mei staan de BBQ-trucks op het Philipsterrein als onderdeel van Vrijmibo Hoorn. Voor leuke nieuwtjes, aankondigingen van het muzikale programma en de laatste info volg je de Facebookpagina: www.fb.com/bbq-festival-woest (http://www.fb.com/bbq-festival-woest)

Woest bbq festival Woest bbq festival
Woest Woest

Reacties
Reactie: (Alie van Veen)
18-5-2016, 22:33
Geweldig dat jullie dat gaan doen .Laten we hopen op mooi weer .Veel plezier ,Gr Alie