Always Forward meiden voetbaltoernooi

20-05-2016

Voetbalvereniging Always Forward organiseert zaterdag 28 mei het 1e meiden voetbaltoernooi. Het succes, sportief en in aantallen van het vrouwen- en meisjesvoetbal is ook bij Always Forward merkbaar. De MC1 werd kampioen in haar competitie. Begin deze maand werd de MD1 kampioen bij de Schot Cup Finale bij Telstar VVNH. De vriendinnen-dag werd heel goed bezocht. Talenten en kwaliteiten ontwikkelen zich en worden ondersteund door de Technische Commissie.

Tijdens het jaarlijkse Vastenburg Jeugdvoetbaltoernooi (21 en 22 mei) bleek er geen plaats om de vele meidenteams in te delen.  Een eigen toernooi en de uitwisseling met bezoekende meidenteams levert vast enerverende wedstrijden op.

Deze dag staat in het teken van meidenvoetbal. Daarnaast zijn er diverse leuke evenementen en acties die bij deze gelegenheid passen.

Zaterdag 28 mei vanaf 10 uur bij Always Forward.

Toernooi Coördinatie: groepsleider-meiden@alwaysforward.nl