Moeder verdrinkt dochtertje van 2 jaar en pleegt zelfmoord

21-05-2016 Update

Aan het begin van de middag belde de politie via burgernet een bericht rond dat een Iraanse vrouw met kind was vermist. Al vrij snel daarna (12.45 uur) zijn de vrouw en kind aangetroffen bij De Hulk.

De 30-jarige vrouw heeft zaterdagmiddag een einde gemaakt aan haar leven en dat van haar 2-jarige dochter door het water in te lopen. De vrouw zou verward zijn geweest.
 

Er heeft geruime tijd een traumahelikopter in de lucht gehangen. Hulpdiensten hebben geprobeerd om de vrouw en dochter te reanimeren, maar het bleek te laat.
Waarom de vrouw tot deze daad kwam is onbekend.

Burgemeester Jan Nieuwenburg van Hoorn noemt het incident in een reactie een verschrikkelijke gebeurtenis. „Wat een verschrikkelijke gebeurtenis en een persoonlijk drama voor de familie van deze jonge vrouw en haar kindje. Dit maakt indruk op ons allemaal.” De burgemeester betuigt ook zijn medeleven aan de nabestaanden. „Onze gedachten gaan uit naar iedereen die hen kende en liefhad. Ik wens de familie, vrienden en kennissen namens iedereen in Hoorn heel veel sterkte en saamhorigheid in het verwerken van dit grote verlies.”

Bron: www.noordhollandsdagblad.nl (http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/enkhuizen-westfriesland/article28115371.ece/Verwarde-vrouw-verdrinkt-zichzelf-en-kind-2-bij-De-Hulk-in-Hoorn?lref=SL_1)

De Hulk De Hulk