Recreatie Sportclub Pak van mijn Hart...

24-05-2016

Hebt u vroeger weinig aan sport gedaan, nu tikkeltje ouder geworden en behoefte aan bewegen om uw gezondheid op peil te houden?
En hebt u de mentaliteit van ’achter de geraniums zitten kan altijd nog?’
Wij hebben goed nieuws voor u: je kunt je conditie op peil houden of zelfs verbeteren, door je aan te sluiten bij ‘Recreatie Sportclub Pak van mijn Hart’.

 

’Recreatie Sportclub Pak van mijn Hart’ is oorspronkelijk opgericht voor hart- en vaatpatiënten als vervolg op de revalidatiefase van een hart- of vaatziekte.
Maar sporten zoals dat bij ons toegaat is ook heel goed voor iedereen die zijn/haar conditie op peil wil houden door recreatief te sporten. Het sporten gebeurt onder uiterst deskundige leiding van een gepensioneerde fysiotherapeut met jarenlange ervaring in het WFG.

 

‘Recreatie Sportclub Pak van mijn Hart’ sport in ‘MFA De Kreek’ in Zwaag, één van de modernste en best geoutilleerde sporthallen van Hoorn en omgeving! Dat is niet alleen heel plezierig sporten, maar ook zeer veilig! Zo is in geval van calamiteit een AED (hartdefribillator) binnen handbereik. Ook is de locatie zeer goed bereikbaar en zijn er rondom het gebouw meer dan genoeg parkeerplaatsen. De kleedkamers zijn schoon en de sportzaal is licht en modern. Na afloop kun je desgewenst nog wat napraten  in het gezellige sportcafé. Er wordt gesport op woensdagavond van 20.30 tot 21.30 uur.

 

Het sportseizoen van ‘Pak van mijn Hart’ bestaat uit 40 lessen van een uur per week en loopt van september t/m juni. De contributie bedraagt voor het gehele seizoen € 120,--. Dat is dus ‘slechts’ € 3,-- per les/week!

 

Voel je je in een sportschool niet thuis en wil je op een rustiger manier recreatief bewegen om je conditie op peil te houden of te verbeteren?  Meld je dan vrijblijvend aan voor een proefavond! Dat kan via onze website www.pakvanmijnhart.net (http://www.pakvanmijnhart.net). Vul het formulier in dat op je scherm verschijnt na aanklikken van ‘Proefavond’. Je kunt ook bellen met onze secretaris op telefoonnummer  0229 249101 of 06 17338120. Mailen kan ook: pakvanmijnhart@gmail.com (mailto:pakvanmijnhart@gmail.com). Twijfel niet, gewoon doen!

Recreatie Sportclub Pak van mijn Hart Recreatie Sportclub Pak van mijn Hart