De Blokweermarkt, want eerlijk is heerlijk

25-05-2016

Elk jaar organiseert MAK Blokweer in de zomer een grote markt met biologische en duurzame streekproducten. Dit jaar vindt de markt plaats op 19 juni. Kom naar de Blokweermarkt en ruik, proef, voel en kijk. Want eerlijk is heerlijk!

 

Op deze gezellige markt worden u verantwoorde alternatieven geboden voor allerlei alledaagse artikelen. Zo kunt u eenvoudig uw vaste boodschappen ‘groener’ maken, want veel van de aanbieders op deze dag kunt u ook terugvinden op de wekelijkse, kleinschalige MAKS’ Biomarkt. U kunt proeven, ruiken, voelen en luisteren. Dit jaar vindt de markt plaats op zondag 19 juni.

 

Vaderdag

Net zoals voorgaande jaren vindt de markt plaats op Vaderdag. En dat komt goed uit! Sommige trouwe klanten breiden het bezoekje aan vader uit met een uitstapje naar de markt. Of u kunt iets lekkers halen om thuis Vaderdag mee te vieren. Het allermooist is natuurlijk om samen met vader naar de markt te komen!

Tijdens de markt zijn er doorlopend activiteiten voor kinderen. Zij kunnen zich laten schminken of een cadeautje voor Vaderdag knutselen.

 

Van alle markten thuis

Veel standhouders keren elk jaar terug naar de markt. Ze waarderen de ontspannen sfeer, de goede verzorging en de oprechte aandacht van de bezoekers. Het resultaat is een prachtige balans tussen vraag en aanbod.

Met een gevarieerd aanbod van zowel food als non-food producten is de Blokweermarkt van alle markten thuis. U vindt hier bijvoorbeeld bakmixen, brood, kaas, honing, wijn, en maaltijdpakketten. Zoals altijd kunt u ook genieten van fris schapenijs. Wat betreft non-food biedt de markt onder meer ecologische vaste planten, verzorgingsproducten en kaarsen. Ook kunt u zich laten informeren over duurzame energie. Op onze website vindt u een volledig overzicht van alle kraamhouders.

 

Tijdens de Blokweermarkt zijn de Kijkboerderij, het bezoekerscentrum en het natuurpark ook geopend. In Maks’ café kunt u terecht voor een kopje koffie en iets lekkers. Zo maakt u van het boodschappen doen een leuk dagje uit voor het hele gezin. Verheugt u zich ook al weer op dit evenement? Wij zeker wel!

 

De Blokweermarkt vindt plaats op 19 juni, van 10:00 tot 17:00, op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan.

 

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokkerwww.mak-blokweer.nl (http://www.mak-blokweer.nl)

Vierluik 2016 klein Vierluik 2016 klein
DSC_0144 DSC_0144
Mak-Blokweer[1] Mak-Blokweer[1]