Voorlichtingsbijeenkomst ‘Verhoog je vitaliteit’

26-05-2016

Op 7 juni a.s. vindt er bij Inloophuis Pisa een voorlichtingsbijeenkomst plaats met als thema ‘Verhoog je vitaliteit’. Deze avond, die duurt van 19.30 tot circa 21.00 uur, vertelt Jan Bert ter Steege het inspirerende verhaal van zijn ‘overlevingsplan’ dat mede is gebaseerd op de zienswijze van ‘The Iceman’.

 

Twee jaar geleden wordt Jan Bert ter Steege (47 jaar) geconfronteerd met de diagnose kanker. Na zijn eerste  paniek vormt hij voor zichzelf een ‘overlevingsplan’. Een plan gebaseerd op ‘positief denken’ en ‘de schouders eronder’.

Zijn strategie/plan bestaat uit verschillende onderdelen. Naast de reguliere medische behandeling die hij ondergaat, verdiept hij zich in aangepaste voeding, meditatie en bewegen.

Bovendien volgt hij een workshop bij Wim Hof (the Iceman). Het verhaal van Hof spreekt hem aan en hij gaat vervolgens dagelijks onder een koude douche.

Jan Bert verklaart desgevraagd dat hij zich nu (twee jaar na zijn diagnose) uiterst fit voelt en met volle teugen van het leven geniet. Zijn ziekte is onder controle en hij voelt zich sterker dan ooit. Dat geeft bij Jan Bert de doorslag! Hij wil anderen inspireren met zijn verhaal.

 

Koud water zwemmen

Een van de onderdelen uit het overlevingsplan van Jan Bert ter Steege is dus gebaseerd op de visie van ‘The Iceman’. Dit heeft hij vertaald in een het wekelijks in de Noordzee gaan zwemmen met een groep vrienden en belangstellenden.

Ook de geïnteresseerden aan deze voorlichtingsavond wordt deze mogelijkheid geboden. Bij voldoende animo kan er een groep(je) worden samengesteld dat wekelijks, op een vast moment, gaat zwemmen in de zee of het IJsselmeer. Volgens Jan Bert is het leuk, gezond en (ont)spannend! Bovendien ontmoet je nieuwe mensen en maak je nieuwe vrienden en … kun je meer dan je denkt en verleg je hiermee je grenzen.

 

Geïnteresseerd in het bijwonen van deze inspirerende meeting?

Geef je op via administratie@inloophuispisa.nl (mailto:administratie@inloophuispisa.nl) of bel met Jan Bert ter Steege via 06-24754889.

Wanneer je meer informatie wilt over Inloophuis Pisa, neem dan eens een kijkje op www.inloophuispisa.nl (http://www.inloophuispisa.nl)

Jan Bert ter Steege Jan Bert ter Steege
Inloophuis_Pisa[1] Inloophuis_Pisa[1]