Hulp en advies voor ouderen in Hoorn

26-05-2016

Speciaal voor mensen van 65 jaar en ouder in Hoorn biedt MEE & de Wering gratis hulp en advies bij vragen rond zorg, financiën, wonen en vrijetijdsbesteding. Als u ouder wordt, kunnen er problemen ontstaan waar u niet direct een oplossing voor weet. U hebt bijvoorbeeld vragen over thuiszorg of voorzieningen. De professionele cliëntondersteuning van MEE & de Wering helpt u om een antwoord te vinden op uw vragen.

 

De cliëntondersteuning is gratis voor iedereen vanaf 65 jaar in de gemeente Hoorn. De cliëntondersteuner ouderen kan u helpen bij het oplossen van uw problemen en het regelen van hulp. Bijvoorbeeld als u vragen heeft over thuishulp of op zoek bent naar een zinvolle dagbesteding. Of als u ergens anders wilt gaan wonen.

 

De cliëntondersteuner staat voor u klaar

De cliëntondersteuner is op de hoogte van alle vrijwillige en professionele mogelijkheden voor hulp en ondersteuning. U krijgt zo de juiste informatie en adviezen. Ook kan de cliëntondersteuner u helpen bij het aanvragen van voorzieningen vanuit de Wmo en kan hij of zij aanwezig zijn bij het ‘keukentafelgesprek’.

 

“Fijn om zo even ongedwongen te praten over dingen die mij bezig houden. Ik weet nu dat er veel mogelijk is om nog lang zelfstandig te kunnen blijven wonen”(alleenstaande vrouw, 80 jaar).

 

Informatie en advies

Cliëntondersteuning is een mix van informatie, advies en praktische hulp. De ondersteuning is meestal voor een korte periode.

 

Contact

Neem gerust contact op als u vragen heeft en advies en hulp nodig hebt. U bereikt de cliëntondersteuner ouderen via 088 6 522 522 of 06 53 28 31 77.

Of stuur een e-mail naar vraag@mailmee.nl (mailto:vraag@mailmee.nl).

Meer informatie vindt u ook op onze website: www.meenwh.nl/ouderen (http://www.meenwh.nl/ouderen).

image001 image001
Clientondersteuning ouderen dscf4486 Clientondersteuning ouderen dscf4486