Omring ontvangt MVO-oorkonde

27-05-2016

Onlangs ondertekende Mario Verlaat (directeur P&O) namens Omring en José Tiessing (WerkSaam) de intentieverklaring Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Deze intentieverklaring is een intiatief van arbeidbemiddelaar Werksaam. 

 

Het initiatief is erop gericht om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden op werkervaring. Dat past bij de missie van Omring: met zorg bijdragen aan de kwaliteit van samen leven. We zien ieder mens als een individu met een eigen identiteit en talenten. Op diverse Omringlocaties zijn hier al mooie voorbeelden van.

 

Luuk en Janina aan het werk in Overvest

Zo zijn er bijvoorbeeld in locatie Overvest (Enkhuizen) twee nieuwe collega’s met een Wajong-uitkering aangenomen. Wajongeren kunnen wegens ziekte of een handicap moeilijk aan het werk komen. Voor het aan het werk helpen van de twee nieuwe collega’s in Overvest, Luuk Timmermans en Janina Brugman (zie foto), ontving Omring een oorkonde van Rentree (re-integratie bureau).

 

Meer informatie? Zie www.mvowestfriesland.nl (http://www.mvowestfriesland.nl)

 

Foto-onderschrift

V.l.n.r.: Marcia Broekhof (Rentree), Janina Brugman, Sander Tensen (Rentree), Luuk Timmermans en Spomenka Vuglovecki (Omring begeleider in Overvest)

luuk en janina luuk en janina
Omring[2] Omring[2]