Nationale zwem4daagse

Inschrijven kan vanaf zaterdag 4 juni!

BESTE JONGENS EN MEISJES, DAMES EN HEREN,

Van 27 juni t/m 1 juli  organiseert Zwembad De Wijzend voor de 44e keer de jaarlijkse zwemvierdaagse.  Inschrijven kan vanaf  aanstaande zaterdag 4 juni.

Tijdens de zwemvierdaagse zwem je 4 dagen 250 meter (kinderen t/m 9 jaar) of 500 meter per dag. Als kinderen onder de 10 jaar ook 500 meter willen zwemmen, kan dat natuurlijk ook. Tijdens deze 4 dagen zijn er allerlei leuke activiteiten georganiseerd waar je als deelnemer van de zwemvierdaagse aan mee kunt doen. Dit is zowel op de kant als in het water. Na vier dagen zwemmen ontvangen alle zwemmers een herinneringsmedaille om mee naar huis te nemen. Ook zijn er leuke prijsjes gereserveerd voor de kinderen die het meeste sponsorgeld ophalen.

Het is namelijk de bedoeling dat je je tijdens de zwemvierdaagse laat sponsoren om te zwemmen. De opbrengst hiervan gaat naar Stichting Opkikker.

Stichting Opkikker verzorgt lichtpuntjes  voor gezinnen met een langdurig ziek kind. 2.000x per jaar bezorgen ze deze kinderen een onvergetelijke  Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten ze niet alleen het zieke kind, maar ook alle gezinsleden in het zonnetje.

Wij als zwembad willen heel graag een bijdrage leveren aan deze organisatie, maar hebben daarbij wel jouw hulp nodig. DOE JE OOK MEE?

 

We hebben Een LEUKE ATTENTIE voor je klaarliggen, wanneer je tijdens de ZWEM4DAAGSE je laat sponsoren voor Stichting opkikker.

Geef je vanaf zaterdag 4 juni op bij de receptie van De Wijzend en begin alvast met het verzamelen van je sponsoren. Als je je inschrijft voor maandag 27 juni  profiteer je ook nog eens van een leuke voorverkoop korting. Je betaalt dan voor vier dagen zwemmen slechts € 4,65. Vanaf 27 juni betaal je het reguliere tarief van € 5,65 per persoon.

 

ENKELE BELANGRIJKE GEGEVENS:

Kosten: Tijdens de voorverkoop t/m 26  juni € 4,65 p.p. en vanaf 27  juni € 5,65 p.p.

Zwemtijden: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 10.00, 15.30 tot 17.00 of 18.30 tot 19.45 uur. Je mag zelf kiezen op welke vier dagen je komt.

Aanmelden: Aanmelden voor de zwemvierdaagse doe je direct aan de kassa. Neem het inschrijfgeld mee en je krijgt direct je deelnemerskaart en sponsorkaart mee naar huis. 

Zwem4daagse Zwem4daagse