Intermaris zoekt bevlogen directeur-bestuurder

Martin Hoiting zwaait na 19 jaar af

“De gedreven werknemers, de veerkrachtige huurders, de uitstekende woningvoorraad, de samenwerkingen...” Moeiteloos benoemt Martin Hoiting wat hem zo trots maakt op Intermaris. Na 19 jaar neemt de directeur-bestuurder afscheid van de woningcorporatie. Pensioen. Kerncompetentie van de ontstane vacature: de maatschappelijke positie van Intermaris helpen verder te versterken en te verrijken.

 

Intermaris nóg verder brengen. Dat is precies wat Hoiting ook altijd nastreefde. “Het is een voortdurend proces van de juiste balans vinden. Tussen het belang van de huurder en dat van de organisatie; tussen emotie en strategie. Steeds met dat ene doel voor ogen: betaalbare woningen en een aangename woonomgeving mogelijk maken. Nu en in de toekomst.”

 

Gelukkig
Intermaris biedt sociale huurwoningen voor 43.000 bewoners (circa 18.000 woningen) in Hoorn, Purmerend, Monnickendam en een aantal buitengebieden. In Hoorn en Purmerend heeft de corporatie een vestiging, waar in totaal circa 175 medewerkers (160 fte) werken. Met name de maatschappelijke betrokkenheid stemt Hoiting gelukkig. “Intermaris heeft zich nooit bezondigd aan excessen of risicovol handelen. En dankzij de twee fusies is onze volkshuisvestelijke kracht nog beter geborgd.”

 

Eer
Zijn opvolger moet Intermaris op een eigentijdse en professionele wijze door de volgende fasen leiden. Nieuwe verbindingen aangaan, draagvlak creëren, inspireren en uiteraard de financiën bewaken. Hoiting: “Van de 114 jaar die Intermaris nu oud is, mocht ik 19 jaar aan haar meebouwen. Deze eer gaat nu de volgende bestuurder te beurt vallen. Ik hoop met net zo veel plezier en succes, zodat de mensen in ons verzorgingsgebied kunnen blijven rekenen op een slagvaardige corporatie.”

 

Profiel
Een uitgebreid profiel en informatie over de selectie staat op www.intermaris.nl (http://www.intermaris.nl).

Threes Klop van Holland Consulting Group begeleidt de sollicitatieprocedure (020 - 5733410 / 06 - 51986009). Sollicitaties zijn tot 12 juni 2016 welkom via werving.klop@hcg.net (mailto:werving.klop@hcg.net).

bestuurder bestuurder
MartinHoiting MartinHoiting
intermaris-logo intermaris-logo

Reacties
Reactie: (Frits Bruin)
25-6-2016, 23:37
De holle, plastic Intermaris-PR nog verder uithollen, dat moet genoeg ruimte maken voor een nieuwe directeur om zich makkelijk in te kunnen bewegen om z'n zakken te kunnen vullen.....