A.s. zaterdag: gratis mid-zomer LIVE worship recording Reyer

22-06-2016

Op 25 juni 2016 zal in het Openluchttheater Ede het concert ’Live Worship Recording ’Resound’ plaatsvinden; daarbij worden ook opnames gemaakt voor het nieuwe album van Reyer! Dit wordt de eerste Hollandse ‘openlucht’ opname van een album in haar soort zijn. Kaarten voor het concert zijn gratis verkrijgbaar via onze website.

 

God groot maken doe je niet in je eentje

Vanaf 16:00 gaat het terrein open en begint het feest met leuke sportactiviteiten, stands, hapjes en drankjes. De volgende artiesten zullen tijdens het festival optreden:

Sarah Ben Hamida met band (zij presenteert haar nieuwe EP ”Awake”, opgenomen op Soul Survivor)

Jeremy Keurentjes met band (Een aanstormend talent als songwriter en worshipleader)

Rapper Tafariz (a.ka. MC Prophet) met rapcrew

 

Verschillende organisaties presenteren zichzelf, zoals Red een Kind, EO BEAM, MaCo Installatie techniek, ’Dien je stad’ en Priscilla Vreugdenhil Loopbaanadvies en coaching. Daarnaast zijn er diverse activiteiten, zoals Bubble Voetbal en een photobooth. Ook aan eten en drinken is uiteraard gedacht, met als hoogtepunt de Megaspies barbecue.

 

’s Avonds om 19:30 begint het live concert. Presentatie is in handen van Rob van Rossum. Het wordt een groots evenement waar we samen God aanbidden onder een open hemel. Kees Kraayenoord zal hierbij als gast vocalist aanwezig zijn.

Bestel nu je gratis je kaarten en beleef het mee op 25 juni. Bestel ook je maaltijd met korting. Op de dag zelf is op=op. info@events4christ.nl (mailto:info@events4christ.nl)

 

Wie is Reyer ?

De 26-jarige Reyer heeft in korte tijd veel sporen nagelaten in Nederland en inmiddels ook daarbuiten. Eind 2015 won hij een Zilveren Duif Award voor zijn debuutalbum “Eeuwig Licht”, waarop onder andere het lied ”Ik zie het kruis” (Opwekking 751) te vinden is. Daarnaast is hij een regelmatig terugkerend gezicht op de podia van Soul Survivor, Opwekking en recent nog de EO Jongerendag. Reyer was ook één van de meewerkende artiesten aan het Nederlandse project “Uw Naam” van Paul Baloche en verzorgde het voorprogramma van Martin Smith afgelopen najaar.

Resound recording Resound recording
events4christ events4christ