ZeeP#4, een live soap in het theater!

22-06-2016

Vrijdag 1 juli wordt om 20.30u de finale van de theatersoap ZeeP gespeeld in Theater Het Pakhuis, Hoorn. Eerdere afleveringen gemist? Geen probleem!
In dit slot zien we hoe het afloopt met de bewoners van de Schuitstraat, die ooit de veiligste straat van de provincie was.


Puck blijft de moord op Liny onderzoeken, ondanks dat Sandra vast zit voor deze misdaad.

Olaf komt terug in een straat waar niets is zoals het was. En wie heeft Judith meegenomen van haar reis?

De levens van de bewoners staan op hun kop, liefdes ontluiken en geheimen komen uit. En vindt Harm zijn kinderen?

U komt het te weten in ZeeP#4!

Reserveer via www.pakhuishoorn.nl (http://www.pakhuishoorn.nl)

Extra Bubbels

Zangschool Pop Up verzorgt het tweede deel van de avond. In een intieme setting genieten van prachtige muziek, wie wil dat niet?

Over ZeeP

Met het project ZeeP is Janna de Lathouder op zoek naar het theater in een soap, en de soap in het theater. Wat maakt dat er vele miljoenen mensen dagelijks een soap volgen op tv, en wat heeft de soap nodig om in het theater overeind te blijven? In de vier afleveringen, die steeds in korte tijd gemaakt worden, geven de acteurs glans aan de smeuïge verhaallijnen en zien we alle kenmerkende elementen van een soap terug, inclusief reclameblok en cliffhanger!

Over Productiehuis Het Gezelschap

In de afgelopen 27 jaar heeft productiehuis Het Gezelschap furore gemaakt met oa dansvoorstellingen van Henk Smits, met grootse locatieprojecten, met muziektheater en met jongerenvoorstellingen van Trans! Na een wat rustiger periode staat het Gezelschap sinds 2016 onder de zakelijke en artistieke leiding van Sander Huisman. En dat gaan we merken! Er staan weer heel wat mooie producties op stapel. Te beginnen met Zeep#4 en natuurlijk de inmiddels traditionele Kerstvoorstelling in december. En daarna komt er meer….veel meer… Hou ons in de gaten!

ZeeP#4 ZeeP#4