Theaterkerk Wadway klaar voor de start…

22-06-2016

Op vrijdag 30 september start theaterkerk Wadway met haar nieuwe theaterseizoen 2016 – 2017. En voor de start van het nieuwe seizoen tekenen Jenny Arean en Marijn Brouwers met hun muziekprogramma. Verder laat het programma een bonte stoet aan voorstellingen zien met veel cabaret, toneel- en familie voorstellingen. Alle info staat nu op de website van de theaterkerk zie: www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl). Ook de 24-uur reserveerlijn van de theaterkerk staat open: tel. 0229-270525.

Theaterkerk Wadway, beschreven als kraamkamer van het Nederlandse cabaret, doet ook in het nieuwe seizoen haar naam weer eer aan. Grote en kleinere namen komen weer naar Westfriesland, want wie hier als cabaretartiest niet is geweest, die heeft iets gemist. We noteren o.a. Sjaak Bral, Andre Manuel en Katinka Polderman elk met hun nieuwe voorstelling. Kortom: het mag duidelijk zijn, de programmeurs van het theater zijn er opnieuw in geslaagd een opmerkelijk en zeer gevarieerd programma samen te stellen.

Naast cabaret natuurlijk ook toneel en meer. Zoals poppenspeler Fred Delfgauw of theatergroep Het Volk. Verder ook een theatercollege ‘Kom Plot’ door George van Houts. Ook liefhebbers van muziek kunnen genieten van o.a. een liedjesprogramma over het werk van Maarten Roozendaal en muziektheater van Niki Romijn. En ook de serie kinder- en jeugdvoorstellingen mag gezien worden.

Het nieuwe theaterseizoen belooft weer veel mooie momenten. De vrijwilligers van Wadway kijken uit naar uw komst. Meer weten? Kijk voor het complete programma op: www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl).

 

Jenny Arean en Marijn Brouwers Jenny Arean en Marijn Brouwers
Het Volk Veteranen Het Volk Veteranen