Voorpremière Renesse bij Vue Hoorn met YouTubers en acteurs

23-06-2016

De laatste Teens Only van het schoolseizoen maakt Vue Hoorn wel heel bijzonder. De bioscoop ontvangt tieners op donderdag 30 juni op de rode loper voor een unieke voorpremière van de film Renesse waar de acteurs uit de film bij aanwezig zijn.

 

De Teens Only vindt een week voor de echte première plaats en de tieners in Hoorn zien de film dus als eerste in Nederland. Daarom zijn de populaire YouTuber Niek Roozen, Yasmin Karssing en de andere acteurs ook in de bioscoop. Om alvast in de vakantiestemming te komen kunnen tieners bij Vue de laatste Teens Only van dit schooljaar beleven. De bioscoop wordt dan ook omgetoverd tot een heuse camping- en beachsetting, compleet met After Party!

 

Renesse is een hilarische komedie over vier nerds die tijdens hun zomervakantie proberen om eindelijk een chickie te scoren.

Puber Bas (Niek Roozen) krijgt een duidelijke boodschap van zijn stervende opa: wacht niet met vrouwen versieren, want je moet ‘de melk schenken als ie vers is’. Als Bas daarna de opdracht krijgt om de as van zijn opa uit te strooien in Renesse, besluit hij het advies op te volgen in de zomervakantie. Samen met zijn weirde neef Thijs (Sam Doets) en twee vrienden Luca (Martijn van Eijzeren) en Daniel (Simon Kindermans) vertrekt Bas om eindelijk eens een meisje te scoren.

 

Over Vue
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen. De keten transformeert alle bioscopen in 2016 naar Vue. De bioscopen zijn gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

renesse_47042091-2 renesse_47042091-2
renesse_47042091 renesse_47042091
Vue Vue