Zondagmiddag 10 juli – MFA DE Kreek - Band, Beer and BBQ - Gratis entree!

23-06-2016

Een zwoele zondagmiddag in juli, luisteren naar heerlijke live country, folk en bluegrass muziek, in je ene hand een lekker koud biertje en in je andere hand een heerlijke hamburger van de BBQ.

Wie heeft het?

Op zondagmiddag 10 juli hebben wij dit bij MFA De Kreek in Bangert Oosterpolder.

 

De mannen van Leadbeaters brengen ons in Amerikaanse sferen met prachtige Bluegrass, Folk en Countrymuziek. De BBQ van de Happy Cooker staat aan om overheerlijke hamburgers, spareribs en hotdogs met ouderwetse houtskoolsmaak te bereiden en natuurlijk zijn er ook verschillende lekkere koude biertjes waaronder een Amerikaanse IPA. Voor de kinderen hebben we een prachtig springkussen klaarstaan, waarop alle kinderen zich kunnen uitleven.

 

We gaan beginnen rond de klok van 15.00 uur en stoppen om 20.00 uur. De entree is vrij en zowel cowboys als cowgirls zijn van harte welkom.

Bij mooi weer zitten we lekker buiten. Als we dit niet hebben, gaan we gezellig naar binnen. Wat er ook gebeurt, het gaat een bijzondere en te gekke middag worden.

 

Voor dit evenement kunnen speciale VIP kaarten worden gereserveerd. Voor € 25,- per persoon zijn dan de drankjes ( wijn, bier en fris) van 15.00 uur tot 20.00 uur inbegrepen.

Meer informatie en reserveren van VIP kaarten via: www.dekreekhoorn.nl (http://www.dekreekhoorn.nl)

 

Tot ziens op zondagmiddag 10 juli bij MFA De Kreek – Meetketting 2-3 – 1689XD – Zwaag, Bangert Oosterpolder.

 

Poster Band-Beer en BBQ Poster Band-Beer en BBQ
de Kreek de Kreek