Beantwoording art 36 vragen station Kersenboogerd

23-06-2016

ln uw brief van 1 juni 2016 stelt u ons namens de fracties van VVD en PvdA een aantal vragen ex art. 36 RvO over de onderhoudstoestand van het station Kersenboogerd, de communicatie tussen NS en het Bewoners Overleg Kersenboogerd en de manier waarop de NS omgaat met gemelde gebreken door een vrijwilliger. U vraagt ons college hierover met de NS in gesprek te gaan.

Naar aanleiding van uw brief is er contact gezocht met de NS. Dit heeft geresulteerd in een bijeenkomst op het station Kersenboogerd op 7 juni 2016 met de vrijwilliger dhr. Loevesijn, de locatie beheerder van de NS dhr. H. de Boer en de gemeente. De locatie manager van de NS heeft toegezegd voortaan te reageren op de gebreken die de dhr. Loevesijn als vrijwilliger aan de NS meldt. Dhr. Loevesijn zal op zijn beurt het bewoners overleg Kersenboogerd op de hoogte houden van de resultaten van gemelde gebreken aan het station.

Om te zorgen dat voortaan direct contact mogelijk is, zijn email adressen en telefoonnummers uitgewisseld tussen dhr. Loevesijn en de locatie beheerder van de NS. We gaan ervan uit dat de NS zich aan de afspraken houdt en blijven hierover contact houden met het bewonersoverleg en de vrijwilliger.

Gemeente_Hoorn[1] Gemeente_Hoorn[1]
VVD[1] VVD[1]
PvdA[1] PvdA[1]