Kom jij het team van Inloophuis Pisa versterken?

24-06-2016

Door een uitbreiding van activiteiten zijn wij op zoek naar een uitbreiding van ons team gastvrouwen/-heren. Ben jij of ken jij iemand die hier uitermate geschikt voor is en als vrijwilliger aan de slag wil voor ons inloophuis? Neem dan snel contact met ons op!

 

Als gastvrouw/-heer bied je laagdrempelige psychosociale ondersteuning aan mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden middels het bieden van een luisterend oor en verschaf je desgewenst informatie over de activiteiten binnen het inloophuis. Je ontvangt bezoekers en geeft voorlichting over het huis bij activiteiten als themabijeenkomsten, voorlichtingsbijeenkomsten, workshops, open dagen, verwendagen of informatiemarkten.

 

Wat vragen wij van jou?

Betrokkenheid bij en respect voor de bezoeker en diens privacy en goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. Zowel individueel als in teamverband kunnen werken, een actieve, meedenkende opstelling en gevoel voor humor. Basale kennis van kanker, behandelmethoden en proces van verwerking en voldoende stabiliteit en/of verwerking van eigen ingrijpende levenservaringen.

Verder ben je bereid om minimaal 1 dagdeel (en liefst 2) per week in wisselende diensten van 4,5 uur aanwezig te zijn, soms ’ook in de avond en in het weekend en je bent bereid om ingezet te worden op andere locaties zoals Enkhuizen en het Westfriesgasthuis.

Je volgt de de 3-daagse IPSO Basistraining en neemt deel aan interne begeleiding, intervisie, overleg, en reguliere (bij)scholing.

 

Wij bieden

 

Een leerzame, inspirerende en voldoening schenkende werkomgeving in een enthousiast en betrokken team van collega’s. Gedegen voorbereiding op dit werk middels de basistraining, structurele ondersteuning op de werkvloer en regelmatige bijscholingen.

 

De hele vacaturetekst kan je lezen op: www.inloophuispisa.nl/index.php/ (http://www.inloophuispisa.nl/index.php/)wie-zijn-wij/vacatures/312-kom-jij-ons-team-versterken

 

Jouw sollicitatie zien wij heel graag tegemoet via: e-mail: info@inloophuispisa.nl (mailto:info@inloophuispisa.nl)

Inloophuis_Pisa[1] Inloophuis_Pisa[1]