JT Bioscoop Hoorn opent haar deuren als Vue

24-06-2016

De bioscoop heeft naast een nieuwe huisstijl en inrichting in alle zalen VIP seating gekregen.

In februari dit jaar opende Vue Nederland (voorheen JT Bioscopen) in Alkmaar de eerste bioscoop onder de nieuwe naam Vue. Vandaag is het de beurt aan Vue Hoorn. Met de rebranding heeft de inrichting een make-over gekregen en zijn alle logo’s vervangen door Vue. Naast deze nieuwe huisstijl en inrichting heeft het theater in alle zalen VIP seating gekregen, luxe leren stoelen met een hoofdsteun en een verstelbare rugleuning op de beste plekken in de zaal.

JT Hoorn is het derde theater dat nu officieel verder gaat als Vue, eerder opende Vue Alkmaar en Vue Hilversum. Aan het eind van 2016 hebben alle 21 vestigingen een make-over gehad.

VIP Seat on Tour

Om de bewoners in en om Hoorn kennis te laten maken met de nieuwe VIP stoelen organiseert Vue Hoorn een speciale VIP Seat on Tour. Wie op de stoel plaatsneemt maakt kans op mooie prijzen. Op vrijdagavond 24 juni en zondagmiddag 26 juni staat de VIP stoel bij het Beachvolleybaltournooi in de Hoornse binnenstad.

Vue Hoorn

Vue Hoorn bevindt zich in het Van der Valk hotel met daardoor een unieke combinatie tussen bioscoop, casino, restaurant en hotel. Het hotel zit aan snelweg de A7 en is daardoor makkelijk bereikbaar. De bioscoop heeft vijf verschillende filmzalen met in totaal bijna 900 zitplaatsen.

Innovatieve techniek

Vue Hoorn is uitgerust met de nieuwste 3D technieken op het gebied van beeld en geluid. De Dolby Atmos zaal heeft Dolby 57.3 met 57 unieke geluidskanalen en 3 subwooferkanalen. Dit levert een totaal vermogen op van 190.000 watt en geluid dat vanuit alle hoeken van de zaal binnenkomt.

Over Vue, Big Screen Entertainment

Vue, voorheen JT Bioscopen, is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. De bioscoopketen transformeert alle cinemas in 2016 naar Vue. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

Vue Hoorn Vue Hoorn
Vue VIPseats Vue VIPseats