WerkSaam zorgt voor een schoon Pelmolenpad na Live in Hoorn

27-06-2016

Zaterdag 25 juni stond het Pelmolenpad op zijn kop vanwege Live in Hoorn, met Marco Borsato in de hoofdrol. Medewerkers en cliënten van WerkSaam Westfriesland stonden weer klaar om de achtergebleven bergen bekers en karton op te ruimen. Met 35 man, en een tiental begeleidende medewerkers, werd de rommel op het terrein in no-time bij elkaar geveegd. Wat werd er hard gewerkt!

 

De WerkSaam medewerkers helpen al jaren mee bij het opruimen en schoonmaken van het Pelmolenpad. Ze kunnen eerst zelf genieten van de optredens – en dat doen ze zeker – en gaan daarna een paar uur flink aan de bak. De volgende ochtend stonden ze alweer om 8.30 uur klaar om de laatste spullen op te ruimen. Tweeënhalf uur later was de grote klus geklaard.

 

Over WerkSaam Westfriesland

WerkSaam Westfriesland is dé arbeidsbemiddelaar van Westfriesland. WerkSaam voert in de regio de Participatiewet uit en ontwikkelt en bemiddelt inwoners met een uitkering of SW-indicatie naar werk. Regulier waar het kan en beschut waar het moet. Inwoners die echt niet aan het werk kunnen voorziet WerkSaam tijdelijk in levensonderhoud, met een uitkering. Werk is echter de rode draad. Dit gebeurt samen met werkgevers. WerkSaam kent de regio, regelgeving en weet wat werkgevers nodig hebben. Werk is iets waar iedereen recht op heeft. Samen bijdragen aan een WerkSaam Westfriesland!

 

Bijschrift foto: Ronald ten Bookum schept containers vol plastic bekers en karton.

LiveInHoorn LiveInHoorn
werksaam_logo werksaam_logo