Kaap de Smaak!

Culinaire braderie aan het zandstrand van Hoorn!

Genieten van lekker eten, gezellige muziek en de voetjes in het zand! Dat kan tijdens het ‘Kaap de Smaak’ Festival op het terrein van Marina Kaap Hoorn. Verschillende restaurants uit Hoorn presenteren zich hier op zaterdag 9 als zondag 10 juli met heerlijke producten. Maar naast restaurants zijn er ook diverse foodtrucks aanwezig, is er een gezellige ‘beach’ markt, vermaak voor de allerkleinsten en draaien DJ’s tropische klanken op het zandstrand bij Oranje Buiten tot middernacht! Met gratis entree is Kaap de Smaak een evenement dat u niet mag missen!

Culinair Hoorn presenteert zich bij Marina Kaap Hoorn!
Een weekend lang staat het terrein van Marina Kaap Hoorn in het teken van food. Verschillende restaurants Hoorn samen met diverse foodtrucks op één terrein. Smaakvolle gerechtjes (specialiteiten van het huis) kunt u tegen betaling bij de diverse restaurants en foodtrucks afnemen.

Leuke activiteiten, entertainment en ‘beach’ markt!
Gedurende beide dagen zijn er diverse activiteiten te doen voor zowel jong en oud. Een beachvolleybalveld is aanwezig, er kan beach Jeu d’boules worden gespeeld, diverse demonstraties van flyboarden en wakeboarden (ook zelf te doen) en springkussens waarop de allerkleinsten zich kunnen vermaken. Daarnaast is er een ‘beach’ markt aanwezig waarbij verschillende marktkramen gevuld zijn met leuke spulletjes. Gedurende de dag is er gezellige muziek en nemen onze DJ’s vanaf 18.00 uur plaats achter de knoppen. Tot middernacht is het feest en draaien zij tropische klanken op het zandstrand bij Oranje Buiten!

De entree tot het terrein is gratis en zowel zaterdag 9 juli als zondag 10 juli is het terrein geopend vanaf 12.00 uur.  Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van een prachtig smaakvol weekend tijdens deze gezellige culinaire braderie bij Marina Kaap Hoorn!

Een stand of kraam huren op de beach markt? Neem dan contact op en stuur een email naar info@outdoorhoorn.nl (mailto:info@outdoorhoorn.nl). Voor meer informatie kijkt u op www.outdoorhoorn.nl (http://www.outdoorhoorn.nl).

Kaap de smaak Kaap de smaak