Lekkers uit eigen tuin

29-06-2016

Gezond en lekker eten, dat willen we allemaal! Wist je dat veel lekkere dingen gewoon in je tuin kunnen groeien? Tijdens de Proeffeest doe-middag bij MAK Blokweer op zondag 17 kun je zelf iets lekkers maken met natuurlijke ingrediënten.

Doe je mee met limonade en kruidenboter maken van vers geplukte, natuurlijke ingrediënten? Lekker op een toastje of boterham! Je kunt het mee naar huis nemen of meteen opeten. We gaan eerst de tuin in om te proeven welke kruiden je het lekkerst vindt om voor je kruidenboter te gebruiken. En wie weet vind je het zo lekker dat je die kruiden ook thuis in je eigen tuin wilt!

Deze Maks’ doe-middag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar vindt plaats op zondag 17 juli van 14:00 tot 15:30, aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker. De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema’s natuur, boerderij en groen. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344) of email naar info@mak-blokweer.nl (mailto:info@mak-blokweer.nl). De kosten zijn €4,50 per kind (inclusief materialen).

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker
www.mak-blokweer.nl (http://www.mak-blokweer.nl)

Mak-Blokweer Mak-Blokweer