Laat de zomer maar beginnen

29-06-2016

De lente is alweer voorbij, evenals de altijd populaire tulpentijd. We hebben het eerste half jaar van 2016 weer veel mooie events mogen organiseren. Klompen workshops in de Oosterkerk voor bezoekers uit Amerika & Australië, Beach Events voor veel enthousiaste groepen, vaartochten, Kaasmarkt rondleidingen en meer! Voor het tweede half jaar staat er ook weer veel moois op het programma, in ons aanbod op het gebied van groepsarrangementen is er voor ieder wat wils.

 

We willen onze vaste klanten blijven verassen. Daarom hebben wij onlangs we diverse nieuwe programma’s ontwikkeld in Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Enkhuizen en Egmond. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, ons team staat graag voor u klaar!

 

Vaartochten, de Halve Maen en meer in het mooie Hoorn

Hoorn is de thuisbasis van Events Holland. Een prachtige stad met een prachtige haven. Wilt u een mooie vaartocht maken? Bent u op zoek naar een cultureel of gezellig dagje uit? Wilt u VOC-Museumschip de Halve Maen bezoeken?  Alles is mogelijk! Wij hebben een grote groep gespecialiseerde gidsen die u graag meer over de stad vertellen. Hoorn heeft ook een gezellig centrum met diverse horeca gelegenheden voor een kopje koffie, een borrel of diner. Op www.hoornevents.nlvindt u ons complete aanbod in Hoorn, we stellen graag op basis van uw wensen een maatwerk arrangement voor u op!

 

Vaartocht Kermisvuurwerk 

Vrijdag 12 augustus 2016 is het weer tijd voor de knallende afsluiter van de Hoornse kermis. Er wordt vuurwerk afgestoken vanaf het water van het Hoornse Hop. Een spectaculaire vuurwerkshow, die u vanaf het grote bovendek van het door Hoorn Events beschikbaar gestelde schip Stortemelk, geweldig kunt bewonderen. Tijdens deze vuurwerkavond op vrijdag 12 augustus in Hoorn bieden wij een 4 uur durende vuurwerkcruise aan.

Na ontvangst met prosecco door de kapitein en zijn bemanning zal het schip rond 19.30u vertrekken voor een 4 uur durende mini-cruise over het Markermeer. Tijdens de vaartocht geniet u van de verschillende hapjes die op de BBQ vers bereid worden. De avond wordt afgesloten met het spectaculaire vuurwerk in de haven van Hoorn. Een onvergetelijke avond uit! Meer informatie?

www.eventsholland.us10.list-manage1.com/ (http://www.eventsholland.us10.list-manage1.com/)

Fotograaf: Robert Gort

Beach Event Beach Event
vaartocht kermisvuurwerk vaartocht kermisvuurwerk
Foto Hoorn Foto Hoorn
Events_Holland[1] Events_Holland[1]