Waar boekt de Nederlander zijn vakantiehuis deze zomer?

30-06-2016

Mijn huis, jouw vakantie

Online vakantiehuizen platform Micazu.nl heeft in de drukke boekingsmaand juni 2016 gekeken naar de populairste landen waar gezinnen een vakantiehuis hebben geboekt.

 

Waar boekt de Nederlander zijn vakantiehuis deze zomer?

Deze zomer huren meer dan 32.000 mensen een vakantiehuis van een Nederlandse eigenaar bij Micazu. Meest populaire landen blijven: Duitsland, Frankrijk, Spanje en Nederland. Grootste stijger van deze zomer is Italië. Zondagavond is de meest populaire avond om een vakantiehuis te boeken. Gemiddeld wordt er € 1033,-  besteed aan het huren van een vakantiehuis in het hoogseizoen. Duur van verblijf:

42 % van de Nederlanders heeft een huis geboekt voor 1 week

28 % van de Nederlanders heeft een huis geboekt voor 2 weken

4 % van de Nederlanders heeft een huis geboekt voor 3 weken

6 % boekt een weekend.

20% van de Nederlanders heeft een huis geboekt met een andere verblijfsduur tussen de 2 en 20 dagen.

 

Over Micazu

Je hebt Nederlanders die een vakantiehuis zoeken. En Nederlanders die een vakantiehuis verhuren. Hoe krijg je de juiste match? Micazu gelooft in direct contact. Want niemand weet meer van het huis dan de eigenaar zelf. Dus kun je de eigenaar op micazu.nl direct je vraag stellen. Gewoon in het Nederlands. Micazu.Mijn huis, Jouw vakantie

Grote verschil met AirBnB is dat wij geen rol hebben in het tot stand komen van een huurovereenkomst. En wij de huurder daardoor geen kosten berekenen, alleen de verhuurder betaalt aan ons voor zijn advertentie en komt zo in contact met Nederlandse huurders.www.micazu.nl (http://www.micazu.nl)

micazu logo micazu logo