Wooncompagnie neemt afscheid van vestigingen in Schagen en Purmerend

30-06-2016

Wooncompagnie heeft donderdag 30 juni afscheid genomen van haar vestigingen in Schagen en Purmerend. De woningcorporatie sluit beide kantoren per 1 juli 2016. Vanaf die datum wordt er gewerkt vanuit één centrale huisvesting, aan de Geldelozeweg in Hoorn. Dit is het gevolg van de organisatieverandering die de corporatie recentelijk onderging. Met de vernieuwde organisatie wil Wooncompagnie slimmer, strakker en efficiënter werken en zodoende de huren betaalbaar houden. Aan het Laanplein 3 in Schagen sloot directeur-bestuurder Stefan van Schaik symbolisch de deur van het pand dat in de afgelopen jaren werd bezocht door huurders en woningzoekenden.

 

Corporatie blijft dichtbij
Hoewel de vestigingen in Purmerend en Schagen sluiten, blijft Wooncompagnie dichtbij. Zo kunnen bewoners steeds meer huurderszaken snel en eenvoudig online regelen, via Mijn Wooncompagnie. Huurders die persoonlijk contact willen met Wooncompagnie kunnen tijdens kantooruren bellen met de afdeling Klantcontact (0900 20 22 373, lokaal tarief). Als zaken niet telefonisch zijn op te lossen, wordt een afspraak gemaakt voor een persoonlijk gesprek.

 

Altijd ‘in de buurt’
Verder is Wooncompagnie altijd ‘in de buurt’, dankzij vier buurtteams: Schagen, Purmerend e.o., Waterland e.o. en Hollands Kroon e.o. Deze teams zijn sterk verankerd in de wijk, werken nauw samen met uiteenlopende partijen en kunnen huurders hierdoor gericht ondersteunen en begeleiden.

Wooncompagnie hoofdkantoor in Hoorn Wooncompagnie hoofdkantoor in Hoorn
wooncomp wooncomp