Het Kiindfestival is een begrip voor natuurlijke en bewuste ouders

01-07-2016

In Amersfoort ‘het middelpunt van Nederland’ vindt op 17 september 2016 het derde Kiindfestival plaats! Dit is hét festival voor het hele gezin.

 

Bewust mét lol

Zin in huttenbouwen, picknicken, fijne bandjes luisteren, struinen over een groene markt, verdieping in het ouderschap, en biologische hapjes? Met het leukste kindertheater van Nederland, want wij programmeren artiesten die voor jong en oud een verademing zijn. 

Op het picknickveld geniet je van heerlijke biologische catering en luister je naar relaxte akoestische bandjes. Er is kinderopvang wanneer ouders willen aansluiten bij interessante workshops en lezingen. 

Doe proefjes, speel, knutsel of speur door het bos. Het Kiindfestival is er voor baby’s, peuters, kleuters, kinderen tot een jaar of acht, zwangeren én ouders! 

Het hele festival staat dit jaar in het teken van het thema Grenzeloos. Dat betekent lekkere hapjes uit de wereldkeuken, veel kleur en wijsheid uit alle windstreken. Omdat grenzen ook maar bedacht zijn!

Koop kaartjes voordelig in de voorverkoop in de webwinkel

 

Programma

Laat je meevoeren door de beste theatermakers van Nederland! Op het muziekpodium spelen grotemensenbandjes voor grote en kleine mensen. Instrumentaal en semi-akoestisch. Van intieme liedjes met een gitaar tot swingende wereldmuziek. Op het hoofdpodium voert Samba Salad je mee op tropische klanken. 

Knutselen en springen op het enorme hemelbed kan de hele dag door! Binnen zijn lezingen ter verdieping voor volwassenen. Voor nieuwe en ervaren ouders.

Flaneer over de markt vol duurzame spullen en relax met een biologisch lunch. 

 

Initiatiefnemers

Het Kiindfestival is een initiatief van Kiind (hét online magazine over bewust ouderschap) en kinderdagopvangorganisatie Panta Rhei (de groene, biologische en duurzame kinderopvangorganisatie van Amersfoort). 

 

Je vindt het Kiindfestival op het terrein van het prachtige oude klooster aan de Daam Fockemalaan 22 (OLV Ter Eem). 

17 september, 11 - 18 uur www.kiind.nl/festival (http://www.kiind.nl/festival) 

Facebook: www.facebook.com/kiindfestival (http://www.facebook.com/kiindfestival)

De hashtag op Twitter is #kiindfestival

Kindfestival 2016 logo Kindfestival 2016 logo
Kindfestival A'foort Kindfestival A'foort
Kindfestival A'foort (2) Kindfestival A'foort (2)