Theaterkerk Wadway beleeft bijzonder jaar

21-07-2016

Voor theaterkerk Wadway is het seizoen 2016/2017 een bijzonder jaar. De theaterkerk bestaat in 2016 namelijk precies vijftig jaar. Dat werd in de eerste helft van het jaar al gevierd met o.a. een serie jeugdvoorstellingen voor de scholen rondom Opmeer en een succesvol theater locatie project met bewoners uit Wadway zelf. En ook voor de tweede helft staat weer het nodige te gebeuren. Kortom; een daverende jaarprogrammering met vele speciale voorstellingen. Op de vernieuwde website leest u meer over de vele nieuwe voorstellingen. Kaarten voor alle voorstellingen kunt u vanaf nu reserveren. Zie www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl).  Ook de 24-uur reserveerlijn van de theaterkerk staat open: tel. 0229-270525.

De voorstellingen van Jenny Arean en Marijn Brouwers zijn helaas al uitverkocht en ook Het Volk zit vol, maar voor de rest zijn er nog genoeg ‘pareltjes’ te wonderen. Want theaterkerk Wadway, beschreven als kraamkamer van het Nederlandse cabaret, doet ook in het nieuwe seizoen haar naam weer eer aan. Grote en kleinere namen komen weer naar Westfriesland, want wie hier als cabaretartiest niet is geweest, die heeft iets gemist. We noteren o.a. Sjaak Bral, Andre Manuel en Katinka Polderman elk met hun nieuwe voorstelling. Kortom: het mag duidelijk zijn, de programmeurs van het theater zijn er opnieuw in geslaagd een opmerkelijk en zeer gevarieerd programma samen te stellen.

Naast cabaret natuurlijk ook toneel en meer. Zoals poppenspeler Fred Delfgauw. Verder ook een theatercollege ‘Kom Plot’ door George van Houts. Ook liefhebbers van muziek kunnen genieten van o.a. een liedjesprogramma over het werk van Maarten Roozendaal en muziektheater van Niki Romijn. En ook de serie kinder- en jeugdvoorstellingen mag gezien worden.

Het nieuwe theaterseizoen belooft weer veel mooie momenten. De vrijwilligers van Wadway kijken uit naar uw komst. Meer weten? Kijk voor het complete programma op: www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl).

Theaterkerk Wadway Theaterkerk Wadway
Steven Goegebeur Steven Goegebeur
Kees en Onno Kees en Onno