De Gebruikte-Botenbeurs Hoorn: kom kopen of verkopen!

24-07-2016

Hoorn maakt zich op voor de jaarlijks terugkerende Gebruikte-Botenbeurs. Dit jaar wordt deze beurs gehouden in het weekend van 19 tot en met 21 augustus. De sfeervolle haven van Hoorn zal weer vol liggen met motorboten, zeilboten, sloepen, sportboten en platbodems; aangeboden door jachtmakelaars en particuliere bootverkopers.

Na Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland, Medemblik en Opmeer is Waterweek Hoorn dé afsluiter van de Westfriese Waterweken 2016. Met onder andere de gebruikte-botenbeurs, het wijnfestival, verschillende watersportactiviteiten en de nautische markt is het evenement één grote happening.

Uw boot verkopen op de beurs?

Tussen allerlei bekende makelaars uw boot (of boten) verkopen? Er worden boten te koop aangeboden in alle prijsklassen, zowel motor- als zeiljachten. Ieder jaar weer worden er tientallen boten verkocht en in bemiddeling genomen.
Als particulier heeft u wellicht geen idee of de prijs die u vraagt reëel is. Ook kan het zo zijn dat u gewoon nieuwsgierig bent naar wat een expert over uw boot te zeggen heeft. Dat komt goed uit: particuliere deelnemers krijgen namelijk een bezoek van een CED Claim Expert voor een kosteloze quickscan. Hij zal u na bezoek aan uw boot een A4 met een waarde- indicatie uitreiken: handig voor verkoper én voor potentiële kopers. Inschrijven kan met het formulier op www.gebruiktebotenbeurs.nl.
Met medewerking van Fletcha Eventures, de Gemeente Hoorn, hoofdsponsor Kuiper Verzekeringen en vele mediapartners belooft het weer een mooi weekend te worden.

Of op zoek naar een nieuw jacht?

Als u op zoek bent naar een zeiljacht of motorboot, heeft u grote kans dat u uw droomboot tegenkomt op de Gebruikte- Botenbeurs in Hoorn. Jachtmakelaars en particulieren nemen hun pareltjes mee naar de beurs. In voor een rondleiding? Kom aan boord en neem een kijkje! Wat zou het mooi zijn als deze boot straks van u is.
De beurs is één grote verzameling van prachtige boten. Grote voordelen van zo’n beurs zijn dat geïnteresseerden vrijblijvend sfeer kunnen proeven op een boot, gemakkelijk informatie kunnen opvragen en snel kunnen vergelijken tussen de verschillende aangeboden jachten. 

Maak er direct een gezellige dag uit of een leuk weekend weg van! U verveelt zich hier zeker niet. Tijdens de Waterweek Hoorn wordt er nog veel meer georganiseerd zoals: de lichtjesavond op donderdag, de nautische markt, het wijnfestival op zaterdag en zondag, de supraces, het open waterzwemmen, de drakenbootraces en het kindervertier.

Locatie: Oude Doelenkade, Baatland, Veermanskade, Karperkuil - Hoorn
Data: 19, 20, 21 augustus
Toegang: GRATIS toegang
Openingstijden: vrijdag: 19/08 11:00 - 18:00 uur, zaterdag: 20/08 10:00 - 18:00 uur, zondag: 21/08 10:00 - 17:00 uur
Openbaar vervoer: slechts een kwartier lopen vanaf NS Station Hoorn
Parkeren: volg de borden
Informatie: www.gebruiktebotenbeurs.nl (http://www.gebruiktebotenbeurs.nl) 

De gebruikte botenbeurs De gebruikte botenbeurs