Museumstoomtram laat bezoeker meer beleven bij musea in regio

Deze zomer gratis vervoer naar musea in Historische Driehoek

De Historische Driehoek Hoorn – Medemblik – Enkhuizen bestaat 40 jaar. Speciaal voor dit jubileum bundelt de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik haar krachten met de musea in de regio. Deze zomer profiteren haar bezoekers van de Museumstoomtram van gratis vervoer naar de diverse musea in de regio.

Spannende tijdreis met stoomtram en boot

Bezoekers van de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik kunnen met stoomtram en boot een tijdreis maken door de Historische Driehoek. De Museumstoomtram laat deze zomer haar bezoekers meer beleven. Van 1 juli t/m 31 augustus 2016 rijden er pendelbussen om bezoekers naar de diverse musea te brengen.

Gratis vervoer

Vanaf station Medemblik rijdt dagelijks een museumbus naar Museum De Oude Bakkerij, Kasteel Radboud, Imkerij De Bijenstal en het Nederlands Stoommachinemuseum. Het aansluitende vervoer en de toegang tot deze attracties is gratis voor bezoekers van de Museumstoomtram. Vanaf station Hoorn verzorgt Citytours van 26 juli t/m 18 augustus iedere dinsdag, woensdag en donderdag gratis het aansluitende vervoer naar het Westfries Museum, het Museum van de 20e Eeuw en VOC-schip De Halve Maen. Veerboot Friesland legt tijdens zijn reis door de Historische Driehoek een maal per dag aan bij het beroemde openluchtmuseum Zuiderzeemuseum.

Dienstregelingen en openingstijden

De Historische Driehoek is tijdens de zomervakantie dagelijks geopend. Vertrekplaats Museumstoomtram Hoorn-Medemblik is geopend vanaf een uur voor het vertrek van de eerste tram en tot een uur na binnenkomst van de laatste tram die dag. Kijk voor actuele dienstregelingen en openingstijden van de attracties in de Historische Driehoek op de website van de desbetreffende attractie.

Meer informatie

Meer informatie over Museumstoomtram Hoorn-Medemblik via www.stoomtram.nl (http://www.stoomtram.nl) of bel 0229-255255.

Tijdreis1 Tijdreis1
Tijdreis2 Tijdreis2
Tijdreis3 Tijdreis3