Cirkels bij MAKs’ Fotowedstrijd

26-07-2016

Ook deze zomer schrijft MAK Blokweer een fotowedstrijd uit voor amateur fotografen. Op dit moment is de expositie van Mieke Brouwer, winnares van vorig jaar, nog te bezichtigen in het bezoekerscentrum de Molshoop. Toen was het thema water. Dit jaar is het thema cirkels.

Hou je van fotograferen en lijkt het je geweldig om jouw foto’s een jaar lang in de tentoonstelling Theater van het Landschap te kunnen tentoonstellen? Laat dan zien hoe jij kijkt naar ronde cirkel vormen in het natuurpark Blokweer. Natuurlijke cirkels of een gemaakte cirkel van gevonden materialen, alles is mogelijk. De enige voorwaarde is dat je foto’s in het natuurpark Blokweer genomen zijn en dat je minimaal 8 en maximaal 12 foto’s instuurt.Het natuurpark bij MAK Blokweer is juist in de zomermaanden vol met leven en in augustus staat de zon lager, dat zorgt voor mooi licht. Inzendingen moeten uiterlijk op 19 september bij MAK Blokweer binnen zijn.

Op 15 november 2016 wordt de winnaar bekend gemaakt. Als winnaar kun je dan aan de slag met je expositie. De expositie zal vanaf de krokusvakantie (medio februari 2017) te zien zijn. Je kunt je inzending sturen naar de afdeling educatie: nme@mak-blokweer.nl. Kijk voor meer informatie op www.mak-blokweer.nl (http://www.mak-blokweer.nl).

De huidige foto-exprositie van Mieke Brouwer bekijken kan  bij MAK Blokweer aan Kloosterhout 1-2 in Blokker, op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00. Voor vroege vogels: Het natuurpark achter het omheinde terrein is de hele week openbaar toegankelijk via de zij-ingang aan de Westerblokker bij natuurspeeltuin het Boezelbos.

Foto’s: Mieke Brouwer

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokkerwww.mak-blokweer.nl (http://www.mak-blokweer.nl).

 

Cirkels1 Cirkels1
Cirkels2 Cirkels2