Fietstocht en breien

28-07-2016

Seniorencircuit Hoorn: Fietstocht

De Alpaca’s behoren tot de kameelachtigen en hebben een schattig uiterlijk een vriendelijk karakter en zijn ontzettend nieuwsgierig. Ze zijn steeds meer te zien in de Nederlandse weilanden. Bianca Vriend uit Schellinkhout heeft aan de Dorpsweg zo’n 20 Alpaca’s rondlopen.

U Bent van harte welkom om deze fietstocht naar de Alpaca’s te maken. Bianca geeft in haar fokkerij een rondleiding en vertelt over haar passie voor deze kameelachtige dieren.

Wanneer: donderdag 11 augustus 2016
Tijd: 13:00 vertrekken vanuit wijkcentrum De Huesmolen,
Huesmolen 60, 1625 HZ Hoorn.

Kosten: €4,- inclusief koffie/thee

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0229-234390 of mailen naar h.abdellaoui@netwerkhoorn.nl (mailto:h.abdellaoui@netwerkhoorn.nl)

 

Breien en haken

Omdat het haken en breien op de maandagmiddag aardig vol zit komt er in september 2016 een nieuwe haken en breien inloop. Wij kunnen wel merken dat haken en breien weer in is!

Wilt u leren haken en/of breien, of wilt u advies over haak- of breiwerken waar u mee bezig bent? Dan bent u hier aan het juiste adres. Tijdens de bijeenkomsten inspireren en helpen de deelnemers elkaar. Bezoekers zorgen voor eigen materialen. Een paar keer per jaar kunnen er thema’s worden georganiseerd waar men gezamenlijk aan gewerkt kan worden. De materialen worden dan door Stichting Netwerk verzorgt. U kunt zich dan bij Mariëtte Bos opgeven.

Waar: Wijkcentrum De Cogge Akkerwinde 44, 1689 NT Zwaag

Start: dinsdag 6 september 2016 (elke dinsdag)

Tijd: 13.30 – 16.00 uur (inloop)

Kosten: €1,50 inclusief koffie en/of thee

Voor informatie kunt u naar www.netwerkhoorn.nl (http://www.netwerkhoorn.nl) of mailen naar h.abdelloaui@netwerkhoorn.nl (mailto:h.abdelloaui@netwerkhoorn.nl)

Alpaca's Alpaca's
Netwerk Netwerk