Zomerexpositie van de KunstKring Wognum

29-07-2016

Deze zomer exposeert ’KunstkringWognum’ in de Hervormde kerk te Twisk. Zondag 7 augustus meet & greet met de exposant fotografe Joke Akkerman.

”Fotografie is voor mij datgene vastleggen dat me raakt. Voor deze expositie heb ik gekozen om een aantal dierenfoto’s te laten zien en een aantal foto’s met veel kleur. Soms moet ik een stapje meer naar links of rechts zetten, naar voren of naar achteren om net die mooie lichtval te vangen die de juiste sfeer in de foto brengt. Ik ben geen professioneel fotograaf, het is een uit de hand gelopen hobby die ik met veel plezier beoefen. Mijn inspiratie voor de fotografie haal ik uit de natuur, een emotie, een kleur, een vorm of een sfeer. Regelmatig ga ik met andere fotografen op pad. Het leuke is dat je aan het eind van de dag ziet, dat iedereen op dezelfde plek is geweest en toch met andere foto’s thuiskomt.”

Joke is zondagmiddag 7 augustus in de expositie aanwezig. Graag vertelt ze over haar werk en wisselt van gedachtes en ervaringen.

De Zomerexposities zijn in de maanden juli en augustus elke zondag van 13.30 – 17.00 uur open voor bezoekers. Naast de beeldende kunst expositie kunt u ook de expositie ’Het huwelijk rond 1900’ van de historische vereniging ’Twisca’ in de Karckerzolder bezoeken. Toegang € 2,- dit is inclusief een kop koffie. Het adres is Dorpsweg 121 te Twisk.

Foto Joke Akkerman Kunstkring Foto Joke Akkerman Kunstkring