Hoorns Oldtimerspektakel tijdens Superkoopzondag op 28 augustus

08-08-2016

Op de Superkoopzondag van 28 augustus wordt in de binnenstad het Hoorns Oldtimerspektakel georganiseerd.

 

Dit wordt een reusachtig autospektakel met meer dan 150 automobielen die door de gehele binnenstad staan opgesteld. Een groot aantal deelnemers is afkomstig uit de regio maar er komen deelnemers met hele bijzondere auto’s uit het hele land naar Hoorn!

De auto’s staan tussen 12.00 en 17.00 uur opgesteld op de belangrijkste winkelstraten (Grote Noord, Roode Steen, Nieuwstraat, Gouw en Gedempte Turfhaven). Voor de liefhebber wordt ’s morgens een rondrit voorafgaand aan de show georganiseerd.

Een deskundige jury beoordeelt daarna de auto’s in drie categorieën, die van voor 1945, 1946-1965 en 1966-1986. De jury kent prijzen toe naar eigen inzicht, dus bijvoorbeeld voor het origineelste geheel, best gerestaureerde auto of het mooiste geheel van eigenaar/auto.

De show wordt rond vier uur afgesloten met een defilé over de Gedempte Turfhaven waarbij de deelnemers op de foto gaan met Marilyn Monroe lookalike Debra Bakker.

Kortom, Hoorn is een fantastisch evenement rijker. Reden te meer om deze koopzondag naar de binnenstad te komen. Want dat kan natuurlijk ook op deze superkoopzondag, vrijwel alle winkels openen hun deuren tussen 12.00 en 17.00 uur.

Meer informatie over de evenementen in Hoorn vindt u op www.mooihoorn.nl (http://www.mooihoorn.nl).

Oldtimer 1 Oldtimer 1
Oldtimer2 Oldtimer2