De TheaterTrapTour opent Theaterseizoen

16-08-2016

De TheaterTrapTour is weer in aantocht en wel op zondag 11 september. Deze toffe theaterronde leidt net als voorgaande jaren langs vier unieke cultuurkerken: ‘t Kerkhuys, Theaterkerk Wadway, de Stompe Toren en het Groene Kerkje. In alle vier de kerken ervaart u een unieke mix van theater, muziek en kunst. Een leuke bijkomstigheid is dat het deze zondag Open Monumentendag is. Al met al een prima dag met een vullend en veelzijdig programma. Trapt (of rijdt) u de Tour gezellig mee? Het belooft een mooie opening van een uitnodigend en gevarieerd theaterseizoen.

 

Wat valt er dit jaar tijdens de Tour te beleven? In Wadway treft u een doorlopende kunstexpositie en -verkoop. De andere drie kerken presenteren vier maal een gezellige voorstelling van een half uur.

In Lambertschaag ontmoet u zanggroep Puur, met muziek, zang en een flinke scheut theater.

In Aartswoud laat Toneelvereniging De Hoop een hilarische eenakter zien.

En in Spanbroek speelt de geweldige akoestische popband Home Goes een prachtig mini-concert.

 

Alle eerste optredens starten om 11.00 uur en de laatste voorstellingen beginnen om 15.30 uur. Iedereen is van harte welkom! Dus ook als u de Theaterronde bijvoorbeeld met de auto rijdt. Het startpunt van de Tour bepaalt u zelf. Ook heeft u de regie over de entree, er wordt namelijk met de pet rond gegaan. In alle vier de kerken ligt het programma incl. de route voor u klaar.

 

Graag tot ziens op zondag 11 september!

Voor meer info: zie de sites van de vier deelnemende kerken.

www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl)

www.stompe-toren.nl (http://www.stompe-toren.nl)

www.kerkhuys.nl (http://www.kerkhuys.nl)

www.hetgroenekerkje.nl (http://www.hetgroenekerkje.nl)

wadway theaterkerk algemeen wadway theaterkerk algemeen
Theatertraptour Theatertraptour